2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 3355 بازدید | 40 پست
خوب باید چکار کرد الان دکترم نمیشه رفت با این وضع

تویه چه وضعیتی بدترین حالت چرخش رو دارین؟با تهوع هست یا نه؟

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز میکشم بدتر میشم الان . اره الان تهوع هم دارم نمیدونم چرا 

خونه دور سرت میچرخه؟قشنگ میبینی که میچرخه؟

من وقتی اینطوری شدم دکتر گفت بخاطر اسید معدمه که زیاد شده دارو داد واسه معده یکی دو روزه خوب شدم

عه منم احساس میکنم از معدمه راستش دوشبی که غدای حاضری خوردم اینجوری شدم 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍
خونه دور سرت میچرخه؟قشنگ میبینی که میچرخه؟

اره میچرخه جوریه که سریع چشامو میبندم خیلی بده وقتی که خوابم تکون میخورم توخواب میفهمم که تو سرم انگار تکون میخوره چیزی

اره میچرخه جوریه که سریع چشامو میبندم خیلی بده وقتی که خوابم تکون میخورم توخواب میفهمم که تو سرم انگ ...

همونه که من گفتم.مایع درون گوش میانی بهم خورده.منم میشم اینجوری.یه قرص هست به اسم تراولین ۵۰.۲تا صبح و ۲تا شب.فقط به شدت خواب آوره.

اره میچرخه جوریه که سریع چشامو میبندم خیلی بده وقتی که خوابم تکون میخورم توخواب میفهمم که تو سرم انگ ...

تراولین ۵۰

۲تا صبح و ۲تا شب.طی دو روز خوب میشی.اما بهتر ۳ الی ۴ روز ادامه بدی قرص رو

تراولین ۵۰ ۲تا صبح و ۲تا شب.طی دو روز خوب میشی.اما بهتر ۳ الی ۴ روز ادامه بدی قرص رو

عوارض نداره یوقت؟ من تا حالا سابقه نداشته اینجوری بشم اگرم شده و فراموش کردم خوب شده زود میترسم قرص سرخود بخورم

عوارض نداره یوقت؟ من تا حالا سابقه نداشته اینجوری بشم اگرم شده و فراموش کردم خوب شده زود میترسم قرص ...

قرصش عوارضی نداره.میدونی قرص چیه؟قرص ماشین‌که میدن یه سری افراد بخورن‌که توی حرکت ماشین حالشون بد نشه.ازون قرصه

عوارض نداره یوقت؟ من تا حالا سابقه نداشته اینجوری بشم اگرم شده و فراموش کردم خوب شده زود میترسم قرص ...

میتونی نخوری گلم.اما من همین طوری بودم و دکتر فقط همین یه قرص رو داد.۲تا صبح و ۲تا شب.فقط خواااااب آوره

قرصش عوارضی نداره.میدونی قرص چیه؟قرص ماشین‌که میدن یه سری افراد بخورن‌که توی حرکت ماشین حالشون بد نش ...

آها باشه خانمی ممنون از راهنماییت میگیرم انشاالله خوب بشم 

راستی شما درمورد اسید معده که باعثش شده باشه نظری نداری ؟ 

قرصش عوارضی نداره.میدونی قرص چیه؟قرص ماشین‌که میدن یه سری افراد بخورن‌که توی حرکت ماشین حالشون بد نش ...

دوتا  صبح دوتا شب باید باهم خورد ؟ 

آها باشه خانمی ممنون از راهنماییت میگیرم انشاالله خوب بشم  راستی شما درمورد اسید معده که باعثش ...

من خودم معدم عصبی هستش و اسیدش زیاده.فقط رانیتیدین میخورم.اما سر گیجه و اینا که بچرخه همون گوش میانی هستش.دکتر هم برین همینو میگه.بازم میخواید یه نسخه برید و بهش بگید