2777
2789
عنوان

رشته

97 بازدید | 14 پست

سلام خانمهای گل

یه کمکی میخواستم بکنید بهم 

برای رشته تجربی باید کدام درس رو بهتر بلد باشی و روش تمرکز کنی؟

و اینکه هنرستان یا دبیرستان؟

ممنونم بابت کمک هاتون♥️

باید نمره ی زیستت و شیمی و فیزیک  از همه بیشتر باشه تا بری تجربی 

ولی در کل حتی پایین هم باشه میتونی بگی میخوای بری تجربی کسی مانع نمیشه

هنرستان یا دبیرستان هرکدوم علاقه داری برو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبیرستان عزیزم

زیست_شیمی

البته اگر هدفت رشته خاص باشه بهتره که ریاضی وفیزیکتونم قوی باشه چون بخشی از بچه های تجربی توی این دو درس یکم ضعیفن و تسلط روی این دو درس شمارو خیلی بالامیکشه

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
نمره ام خوبه توی اینا ۲۰ هست امیدوارم بتونم

ان شاء الله 

ولی یه توصیه ی خواهرانه از زرف کسی که رفته دانشگاه دولتی رشته ی خوب

دانشگاه خبری نیست، بچسب که یه مهرتی یاد بگیری و وارد بازار کار بشی

دبیرستان عزیزم زیست_شیمی البته اگر هدفت رشته خاص باشه بهتره که ریاضی وفیزیکتونم قوی باشه چون بخشی ...

ریاضیم از راهنمایی بد شد واقعا نمیفهمم خیلی هم عذابم میده همیشه معدلم رو میکشه پایین مثلا ترم اول ۱۸/۸۷ گرفتم همه نمرتام بالای ۱۸ و ۱۹ بود فقط ریاضیم کم بود راحت میتونستم معدل ۱۹ به بالا بگیرم ولی این ریاضی خیلی اذیتم میکنه

ریاضیم از راهنمایی بد شد واقعا نمیفهمم خیلی هم عذابم میده همیشه معدلم رو میکشه پایین مثلا ترم اول ۱۸ ...

یه نصیحت عزیزم

علاقتو دنبال کن فقط

دانشگاهم اولش ذوق داری یعدش عادی عزیزم پس برو دنبال علاقت که کشش داشته باشی تادکترا بری و باسختیاش کنار بیای

کنار درس دانشگاهم بنظرم حتما هنری یادبگیر چون اوضاع کار زیاد جالب نیست 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡