2777
2789
عنوان

شوهر

219 بازدید | 18 پست

بچه ها باخانواده همسرم خیلی مشگل دارم خواهراش خیلی حسودن ونبینن جلوی من به شوهرم میگن این زن نشد یکی دیگه حالااینابرام مهم نیست چندوقت پیش سریه موضوع باهاشون بحث کردم همگی زدن تو اینستا بلاکم کردن اعتماد به نفس کافی ندارم میشینم گریه میکنم توروخدا بهم بگید چیکارکنم بفهمن مهم نیسن برام 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه خانواده خودت نزدیکت هستن با اونا در تماش و رفت و امد باش حساس بشی به چیزی اوتا بدتر میکنن به سه ...

مادرندارم وپدرم اعتیاد داره واسه همون پناه برده بودم به اونا😢😢😢😢

یه نصیحت از طرف من اینکه کمتر رفت و آمد کن باهاشون و اینکه با رفتار و برخورد و حرفای قشنگ شوهرت و بکش طرف خودت و هر حرفی خانواده همسرت زدن تو اصلاااا جواب نده فقط با یه لبخند رد کن بی محلی و سکوت عذاب آورتر از جواب دادنه 

هرچی کمتر برات مهم باشن بیشتر به چشم همسرت میای حالا دیگه خود دانی😉

هرچیم گریه کنی از چشم میفتی 

بلاکشون نکن برات هم مهم نباشه اصلا ولی هیچوقت دیگه نزار بیان تو پیجت

با شوهرت خوب باش و پست بزار😁😎

مادرندارم وپدرم اعتیاد داره واسه همون پناه برده بودم به اونا😢😢😢😢

من بودم میرفتم از شب تا صبح فیلم دانلود میکردم میدیدم یا اهنگ گوش میدادم اشپزی یاد میگرفتم با اون اشغال ها هم در ارتباط نبودم

اشکال تو اینجاس اینارو پیش خودت بزرگ کردی و مهم دونسی... همینکه برات مهم نباشن بزرگترین ضربه است به ...

اخه اونا زنگ میزنن به شوهرم باهاش حرف میزنن فقط مشگلشون منم منم خیلی حسودی میکنم باهمسرم حرف بزنم همشس میترسم ازمن دورش کنن😢😢😢

اخه اونا زنگ میزنن به شوهرم باهاش حرف میزنن فقط مشگلشون منم منم خیلی حسودی میکنم باهمسرم حرف بزنم هم ...

تو بچسب به زندگی و شوهرت... سعی کن ارتباطتون باهاشون به حداقل برسونی...سخت و زمان‌بره ولی شدنیه