2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست
و اینک میگن تشک معموللی بنداز  روتخت اصلاااا امکان نداره کمرررت داغون میشه  ب فکر اون نیست ...

عزیزم مرسی وقت گذاشتی گفتی، نه ما ابرو داریم اصلا نمیشه یسری کارا نکنم، تا آخر عمر میخوام توسری بخورم، مثل تشک

میگم تشک خوب الان دو تومنی هست

دوستم 1 تومنی خریده بود میگفتن اصلا خوب نیستن، میدونی بدبختی قیمتا وحشتناک رفته بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب گاز فردار خیلی بهتر  هم ب عندان گاز هگ کیک پیتزا مرغ و و میتونی توش راحت درست کنی البته بااا ...

عزیز گاز میخوام سینجر بدم، رختشویی پاکشوما 

میدونی الان صنام مارک خوبه? 

اینا کنوود و آل جی و سامسونگ خوب میدونن 

اهان چینی مارک خوب بخر چون اونم باااز توچشم قاشق چنگال ساده بخر ن طرح دار   بخازی نخر بذار ...

شوفاژ دارم اصلا کل خونه، نیازم نیست بخاری

بعد چینی م زرین میدم ،قاشق میخوام چمدونی نخرم

سلام سارا جان

ببین یه وسیله برقی هایی هستن، از دبی میارن و استوکن یعنی مثلا کارتن ندارن یا خیلی کم استفاده شدن ولی خیلی تمیزن و همینطور اصل! (چون این وسایلی که تو بازار هست رو ما نمیتونیم تشخیص بدیم که اصلن یا چینی و تقلبی)

مثلا من خودم یکی دو ماه پیش یه ساید تمیز مارک وایت هاوس (آمریکاییه) گرفتم ۶ تومن !

یه فروشگاه استوک میشناسم توی اهواز، ای کاش خودت بتونی بیای و ببینی

کانال تلگرامش اینه @ahwaz_stok

بنظرم وسیله های آشپزخونه رو از دیلم و گناوه و بانه و اینجور جاها بخری خیلی بهتره.. آخه مثلا من ۶ تا قاشق دم دستی از دیلم گرفتم ۱۲ تومن، دقیقا همونو تو یه شهر دیگه دیدم ۴۸ تومن!!! یعنی مغازه دارها هم میرن از همین جاها جنس میارن

دیگه اینکه من اگه جای تو بودم بخار شو نمیگرفتم ولی لباسشویی رو یه چیز خوب مثل الجی میگرفتم، میدونم بخارشو خوبه ولی لباسشویی خیییلی کاربردی تره (البته الجی تقلبی زیاد داره باید فروشنده مطمئن باشه)

سلام سارا جان ببین یه وسیله برقی هایی هستن، از دبی میارن و استوکن یعنی مثلا کارتن ندارن یا خیلی کم ...

عزیز مرسی بابت راهنماییت، رختشویی همه میگن پاکشوما، چند نفر داشتن خیلی راضی بودن

من میخوام بخارشوی و پلو پز چندکاره برقی و اینارو فاکتور بگیرم، ماشین ظرفشویی رومیزی بدم به جا همه خورده ریزها چون خیلی تو چشم تره