2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست
یعنی یه تیکه از جهاز سر عروسی کادو بدن؟ تابلو نیست؟ 

نه عزیزم تابلو چی یا پولو نگه داری طلا بون همه پولو جهاز نگیر چون اول رندگی نیاز نیست تکمیل باشی بزار بعدا ازدواج دسش تو خرج بره 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ولی به نظر من بیست تومن دیگه خودشون گذاشتن نزدیک ده تومن هم سرویس چوب شد البته خیلی گشتن از یه تولید ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی، والا دارم همه مارکا رو میپرسم 

بعدم یخچال نمی‌خرم، حالا خواستن بخرن، نخواستم بدون یخچال زندگی کنیم

چون هرچی حساب کتاب میکنم نمیشه، اتصاف نیست که پدر من کل خونه پر کنه بده به داماد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گناوه شنیدم خوب نیست، هندیجان کجا میشه?

دو ساعت پایین تره گناوه هست

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
نه عزیزم تابلو چی یا پولو نگه داری طلا بون همه پولو جهاز نگیر چون اول رندگی نیاز نیست تکمیل باشی بزا ...

حواسم به این نبود، منتها میدونی کادو اگه بدن باید یه تیکه طلا برا خودم بدن، پدرشوهرم میخواد کادوها برا خودش جمع کنه خرج عروسی دراد 

من حالا میخواستم چای ساز و غذا ساز بگیرم که همه چی توش باشه چرخ گوشت و همزن خریدم، زود پز برقی خوبه ...

نه من زودپر برقی دارم. به نظرم همون زودپر معمولی بهتره. اونم اگه استفاده میکنی. من معمولا زودپز استفاده نمیکنم. اما خوب کتری برقی، مایکروویو، ساندیچ ساز، خورد کن و گوشکوب برقی به کارم میاد که بعضیا گفتن براشون بی کاربرد بوده. ببین خودت چیا به کارت میاد. هر کس یه مدل اشپزی داره😅

دقیقا بستگی به کار آدم داره، گوشتکوب برقی برا چه غذاهایی استفاده میکنی؟ 

کوبیده ابگوشت، درست کردن شیرموز تو پارچ که دیگه نخوام مخلوط کنو بشورم😅سوپ جو که درست میکنم یه بخشی از جوهاشو جدا میکنم و با گوشتکوب له میکنم اخر سر به سوپ اضافه میکنم کلی قوام اومده و عالی میشه سوپم. کلا بی کاربرد نیست برام. 

کوبیده ابگوشت، درست کردن شیرموز تو پارچ که دیگه نخوام مخلوط کنو بشورم😅سوپ جو که درست میکنم یه بخشی ...

چه جالب 

حالا من عاشق بخارشوی هستم هیچ کس استفاده نمیکنه 

اما بنظرمن خیلی خوبه

حواسم به این نبود، منتها میدونی کادو اگه بدن باید یه تیکه طلا برا خودم بدن، پدرشوهرم میخواد کادوها ب ...

وووی 

دقیقا من اصلا پلو پز نمیخوام، خونه خودمون هم نداشتیم، گفتم گاز فر دار بخرم، مایکرو دیگه نمیخوام بخرم ...

عزیزم اگه کلاس کاری برات مهمه فر تو کار بخر،گازم که صفحه‌ای هست

بعد یه مولتی کوکر بخر چند کاره‌س،پلوپز و آرام پز و بخارپز و اینا

یه زودپز برقی هم بخر تو مهمونیا به کارت میاد

خورشو میذاری تو زودپز برقی که اکثرا چهار کاره‌ن، برنجم میذاری تو مولتی کوکره خلاص

یه غذاساز سایا بخر، کار راه بندازه، چرخ گوشت و آبمیوه گیر و خرد کن سالاد داره فکر کنم مخلوط کن هم داره، فکر کنم الان شده یکو صد

چون کابینت کم داری چندکاره بگیر

یه گوشتکوب برقی سه کاره صد در صد بگیر مارک سام چهارصده، هم همزن داره هم گوشتکوبه هم خرد کن

و چایساز

اینا تو برقیای آشپزخونه کافیه

دوستان اگه کامنتم باعث ناراحتی‌تون شد،ببخشید🥰
عزیزم اگه کلاس کاری برات مهمه فر تو کار بخر،گازم که صفحه‌ای هست بعد یه مولتی کوکر بخر چند کاره‌س،پل ...

مرسی عزیزم ،همون مولتی کوکر بگیرم دیگه زودپز هم یدونه دستی میگیرم دیگه

دقیقا اینارو بدم انگار همه چی دادم