2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم اینا پیر هستن، شوهرمم نمیتونه زیاد مرخصی بگیره 😩

دخترداییم رفت کل جهیزیه اشو تو سه روز خرید ولی باور کن نصف قیمت شایدم کمتر به نظرم با برادری شوهری چیزی برو با خیااال راحت بهترینا رو بخر

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
از گناوه؟ 

آره کلا بیست تومن از طرف داماد داشتن سی تومن چهل تومن خودشون ولی تا پتو از همونجا خرید

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
آره کلا بیست تومن از طرف داماد داشتن سی تومن چهل تومن خودشون ولی تا پتو از همونجا خرید

ولی به نظر من بیست تومن دیگه خودشون گذاشتن نزدیک ده تومن هم سرویس چوب شد البته خیلی گشتن از یه تولیدی تو قم خریدن اسم پیجش 025tati ولی سرویس چوبش خوشگل بود . عزیزم من تاپیک قبلتو خوندم به نظرم اگه میخوای کار خوب کنی فقط چیزای ضروری بخر زیاد بریز و بپاش نکن که فک کنن وظیفته بزار بفهمن دیگه دوره ای نیست که همه ی جهیزیه رو عروس بخره منم مثل تو بودم ولی نزاشتم بابام مبل بخره مبلو شوهرم خرید فردای عروسیم مادرشوهرم اومد پیش خاله ام سرکوفت اون یه تیکه رو زد انقدر حرص خوردم گفتم کاش انقدر کامل جهاز نمیخرئدم

جهاز خودم سال 96

چرخ گوشت ابمیوه گیر .اسنک یاز .همزن .یک دو سه .جارو برقی.(سرخ کن.که استفاده نکردم ازش )کتری برقی .اتو ومیزش .پانوسنیک

ظروف 18و6نفر 

سرویس قاشق12و12جدا

رختخواب کامل بردم 4تا پتو 5تا مسافرتی تشک 12بالشت 

دو سرویس قابلمه سرامیک 

ی دس روهی

پلاسکو کامل (حتی افتابه)

فلاکس دوعدد

کتری 

خرد ریز چینی 

ولی کادویی عقد عروسی زیاد میارن که نیازم نیست بگیری 

سرویس خوابم از نمایشگاه کرفتم 3تومن همه چیم داشت 

کلی هم پتو کادو دادن 

تو این 3سال ی ق اضافه نکردمه چون همه چی کامل بود 

ولی یخچال فرگاز تیوی قالی کولر با شوهرم بود که خونه رو رهن کردیم 

جهازو سخت نگیر فقط خودتو خالی نکن برا جهاز بجاش بگو پول خانوادت کادو طلا بگیرن .یا ی تیکه وسیله برقی بزارن برا کادو

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

تازه وسایل برقی گناوه نخر چون ریسکیه هندیجان بگیر بهتره من تمام وسایل خونم از اونجا گرفتم چون هم نزدیک خودمون بود هم اشنا بود راحت تر وبا اطمینان گرفتم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی