2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست
مرسی عزیزم ،کامل گفتی چه مارکی؟ 

من چیزایی که خیلی واجب بودو مارک های خارجی گرفتم مثلا جاروبرقی بوش و... ولی چیزی مثل قهوه جوش که میدونم خیلی استفاده نمیکنم رو مارکای درجه دو اینا گرفتم 

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

اجاق گاز مارک اسنوا بخر عالیه 

سرویس چینی هم فله ای بگیر چون بعضی چیزا به درد نمیخوره .

وستیل برقی هم پارس خزر بخر قیمتاش خیلی مناسب هست.یخچال فریزر پارس

لباسشویی الجی بگیر . ظرفشویی هم بوش من خیلی راضی هستم.

البته من وسایلای برقی مو از بانه گرفتم برام خیلی خیلی مناسب افتاد . لباسشویی و ظرفشویی چرخگوشت بخارشوی و اتو و آبمیوه گیری و... اینارو همه رو از بانه خریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا یخچال و گاز و اینا چی خوبه بنظر شما؟ 

من یخچال ساید ال جی گرفتم 

گاز فردار نوژان گرفتم.. ولی به نظرم اوه یه ماکروفر بگیری و گاز صفحه ای خیلی شیک تره من وسیله های اصلیم رو جنس خوب گرفتم فرعی ها رو اصلا نگرفتم اونایی ک استفاده نمیکردم مثلا مثل بوفه و تخم مرغ پز. آب مرکبات گیری. گوشت کوب برقی و.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من سال ۹۷خریدم وسایلمو بزرگارو سامسونگ کوچیکارو راک خیلی چیزا مثل توسترو زود پزو گوشتکوب برقی و تخم‌مرغ پز و ... نگرفتم 🙃هنوزم استفاده نکردم ببینم خوبه یا نه😂

خیلی خوبه، کارکردش چطوره؟ 

من هنوز نامزدم دارم برای جهیزیه وسیله میخرم😊

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد