2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه شرایطشو داشته باشین برین گناوه بگیرین خیلی قیمتاشون نسبت به بقیه شهرا مناسبه اگه یه تلوزیون توی ...

خدمات پس از فروش هم دارن؟ 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اگه شرایطشو داشته باشین برین گناوه بگیرین خیلی قیمتاشون نسبت به بقیه شهرا مناسبه اگه یه تلوزیون توی ...

1 تومن فقط 

ک با پول رفت و برگشت خورد و خورام کرایه بار میزنه بالاتر ک

😐 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

من پاناسونیک و سانی و پارس خزر و همیلتون خریدم جهیزیمو😂

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

وسایل برقی هامو من از تهران ، امین حضور ، گرفتم قیمتش بهتر بود نسبت به جاهای دیگه ظرفامم از شوش پتو هامم مولوی خورده ریزمم از عبدل آباد سرویس چوبمم از یافت آباد

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

کسی هم گوشتکوب برقی خوب میشناسه بگه لطفا

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
عزیزم سال چند خریدی؟ چقدر خوب امیدوارم کردی تعریف زرساب شنیدم الان تو یک دو تومن هست یخچال ت راضی ه ...

پارسال خریدم .البته یخجال و ماشین لباسشویی و تی وی رو همسرم جای شیربها .من خیلی میگشتم خیلی ها .از هرکی ادرس جاهای به قیمت رو میپرسیدم میرفتم میدیدم هرچی رو از منبعش بخر که گرون نشه برات

1 تومن فقط  ک با پول رفت و برگشت خورد و خورام کرایه بار میزنه بالاتر ک 😐

نه عزیزم فرضا گفتم برا جهیزیه که بخوای همه وسایل برقیتو بگیری خیلی خوبه البته بستگی داره کجا باشین ما تقریبا نزدیکیم 

صبر ادم تا یه جایی قابل کنترله......
خدمات پس از فروش هم دارن؟ 

نه ولی مامان یخچالش خدمات پس از فروش داشت خراب شد زنگ زدیم نمایندگی اومدن گفتن اینش به ما ربط نداره ....تازه کرایه تاکسیشم گرفت 🤦‍♀️

صبر ادم تا یه جایی قابل کنترله......
نه ولی مامان یخچالش خدمات پس از فروش داشت خراب شد زنگ زدیم نمایندگی اومدن گفتن اینش به ما ربط نداره ...

پکیج ما یه قطعش خراب شد آوردن مجانی درست کردن رفتن فقط هزینه ایاب ذهاب گرفتن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دقیقا من اصلا پلو پز نمیخوام، خونه خودمون هم نداشتیم، گفتم گاز فر دار بخرم، مایکرو دیگه نمیخوام بخرم ...

توستر خوبه ولی گازو بخاری و دقت کن الان اکثر خونه ها دارن منم ازدواج کردم خونه ای ک توش رفتم گاز داشت   منم ذوقم کور شد،گازمن تو ی اتاق با جعبش موند هم جاگیر بود هم وقتی خونمو عوض کردم ی سال بعدش کابینت ها رو عوض کردیم وگازم رومیزی خریدم با فر تو کار

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم