2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست
من حالا میخواستم چای ساز و غذا ساز بگیرم که همه چی توش باشه چرخ گوشت و همزن خریدم، زود پز برقی خوبه ...

من سیزده سال قبل غذاساز گرفتم فقط یکبار باهاش سبزی خورو کردم به کار نمیاد 

بجاش گوشت کوب برقی و مخلوط کن و آسیاب کوچیک بگیر کاراییش بیشتره 

من از مکروفر خیلی استفاده میکنم 

از پلوپزم هنوز استفاده نکردم 

اما زودپز خیلی به دردم خورد مخصوصا الان که بچه دارم، زودپزم رو دوقلو گرفتم خیلی راضیم واقعا عصای دستمه 

چای سازم رو به یکی بعدها هدیه دادم چون بدردم نخورد 

چای کتری قوری یه چیز دیگست

لباسشویی رو سعی کن یه مارک خوب برداری که قطعاتش موجود باشه ، برای من سامسونگ بود خیلی خوب بود جدیدا بردش سوخته و چون تحریمیم گیر نمیاد مگر اینکه داغی یه لباسشویی دیگه گیر بیارم یا دیگه بگیرم 

قابلمه هم یه سرویس کافیه برات 

سرویس غذاخوریت هم یه چهار نفره دم دست بگیر با یکی برای مهمون  بیشتر از این نگیر، توی زندگی سال به سال طرح های زیباتر میاد و دوست داری تنوع بدی وقتی جهزیتخ با خودت زیاد ببری عملا تا چند سال دست و بالت بستست 

ا چه جالب چون اکثرا میگن ساندویچ ساز به کار نمیاد

ساندویچ سازم خوبه

من هم اسنک توش درست میکنم هم کوکی😊

اما خوب از واجبات نیست

نگیری هم اتفاق خاصی نمیفته

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🤲🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظرف شویی شده ۱۱ میلیون 😱😱😱 من اون موقع گرفتم ظرف شویی ماشین لباس شویی رو ۱۱ تومن خودشم ال جی همش

من موقع جهزیه نخریدم اما الان میخوام پول جمع کنم بخرم خیلی نیازه

خونم مهمون زیاد میاد

بعد منم بدم میاد مهمون بیاد تو آشپزخونم ظرف بشوره،کفری میشم

میخوام بخرم بعد از غذا ظرفارو بریزم توش راحت کنم خودمو😂😂

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
ا چه جالب چون اکثرا میگن ساندویچ ساز به کار نمیاد

اره الان که خوندم دیدم شما آون توستر میگین ساندویچ ساز بله به کارتون نمیاد من فکرم رفت پیش توستر نون برا همین گفتم ساندویچ ساز  ... 

چون من غذا پختن بلد نیستم اکثرا یه چیو گرم میکنم میخورم  

ا خب الان فهمیدم پس من گاز فر میخوام بردارم دیگه اینو برنمیدارم

آره اگر گاز فر میخری توستر نخر بیخود میشه

پولش رو بده چیز دیگه

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
من سیزده سال قبل غذاساز گرفتم فقط یکبار باهاش سبزی خورو کردم به کار نمیاد  بجاش گوشت کوب برقی ...

زودپز برقی یعنی؟ آخه میدونی من مامانم چون استفاده نمی‌کرده خیلی نمیدونم به کارم بیاد یا نه

اما تو اینترنت دربارش خوندم جالب بود، من میخواستم چای ساز بگیرم چون ازین نظر خوبه که آب جوش می‌ریزی تو غذا و سریع آب جوش میکنه برا آب خورشت، یا شیر گرم کردن خوبه

اما با کتری بخوای جوش بدی و اینا سخت تره

کتری برقی گوشکوب برقی  تخم مرغ پزوسرویس روی نگیر زیادبه کارنمیاد

حالا من از کتری و گوشتکوب برقی کلی استفاده دارم، مثلا من از بخار پز خیلی استفاده میکنم خواهرم از هواپز، باید ببینی سبک استفاده ات چجوریه، من اصلا از چرخ گوشت استفاده نمیکنن ولی یکی رو میبینی دائم داره استفاده میکنه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

من فقط کیک پز ساده .غذاساز ۳۲ کاره .هم زن ساده .پلوپز .گوشکوب برقی سه کاره .آبمیوه گیری که یه آسیاب کوچیک هم داره .چای ساز و ساندویچ ساز .چرخ گوشت و بخار شو  گرفتم هیچ کدومم اونجوری مارک نیستن 

ظرفشویی و مایکروفرو و توستر و آرام پز و زودپزو سرخ کن و جارو شارژی هم نگرفتم 

زودپز برقی یعنی؟ آخه میدونی من مامانم چون استفاده نمی‌کرده خیلی نمیدونم به کارم بیاد یا نه اما تو ا ...

ببین باید شرایط زندگیت رو بسنجی و خودت ببینی چی بیشتر لازم داری

الان مثلا یکی گفت از غذاساز زیاد استفاده نمیکنه

اما من مثلا خیلی استفاده میکنم

باهاش سبزی خرد میکنم

گردو خرد میکنم(برا فسنجون)

گوجه پوره میکنم

آب‌هویج میگیرم

شیرموز درست میکنم و خیلی کارای دیگه

عصای دستمه خلاصه

باید بررسی کنی ببینی چی نیازت هست

بعد به اینم دقت کن که بعضی وسایل کاراییشون یکسان هستا فقط با دوتا اسم مختلف میفروشنش!