2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست
نه بابا توستر فقط برا نونه میذارن گرمش میکنه 

توستر با آون توستر فرق داره

توستر فقط برای نون هست

آون توستر یجورایی مثل فر برقی میمونه همه چی میپزه،پیتزا،کیک،لازانیا....

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ظرف شویی شده ۱۱ میلیون 😱😱😱

من اون موقع گرفتم ظرف شویی ماشین لباس شویی رو ۱۱ تومن خودشم ال جی همش

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
توستر با آون توستر فرق داره توستر فقط برای نون هست آون توستر یجورایی مثل فر برقی میمونه همه چی میپ ...

من میخواستم گاز فر بگیرم

اما گفتم اون توستر هم بگیرم برا گرم کردن غذا و این چیزا، حالا قیمتش برم نگاه کنم ببینم 

خوبه پس خداروشکر عزیزم ایشالاه جور میشه همه چیز به خوبی و خوشی میرین سر زندگیتون ....حالا همه چیزم و ...

منم قصدم همینه، بودجه هم اونقدری ندارم من، والا خانواده شوهرم و شوهرم ام کاری برام نکردن چندان، که بخوام خودکشی کنم 

میخوام چیزای معمولی بخرم 

من میخواستم گاز فر بگیرم اما گفتم اون توستر هم بگیرم برا گرم کردن غذا و این چیزا، حالا قیمتش برم نگ ...

من چون گاز با همسرم بود و دستش خالی بود،گازم رو طرح فر برداشتم مامانم گفت عیب نداره به جاش برات آون توستر میخرم

هیج فرقی نداره‌ها با فر فقط گنجایشش یه کم کمه نسبت به فر

اما یه سری‌هاش نسبتا بزرگ‌تر هستن

برای من کنوود هست نسبتا بزرگ‌تره از بعضی‌ مارک‌ها

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
ارکوپال فقط لومینارک فرانسه اینا همشون طرح های لومینارک برداشتن یه کم تغییر دادن به اسم خودشون تبلیغ ...

لومینارک که خیلی عالیه ولی الان خیلی گرون شده

من چندسال پیش دو دست مارک دسینی گرفتم و راضیم ازش

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🤲🤲