2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9067 بازدید | 308 پست

وسایل برقی بستگی به استفاده داره

من خودم فقط ضروریات گرفتم که همشم استفاده میکنم. زودوز برقین فلره عالیه خیلی استفاده میکنم. گوشکوب برقی و همزن و چرخ گوشت و ساندویچ ساز و تستر

تنها چیزی که گرفتم و استفاده نمیکنم چای سازه متاسفانه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🤲🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانم اینا پیر هستن، شوهرمم نمیتونه زیاد مرخصی بگیره 😩

عزیزم تلوزیون استارصد بگیر ۴۳ اینچ میشه ۴ چهارونیم نسبت به سامسونگ بهتره کیفیتشم حرف نداره

صبر ادم تا یه جایی قابل کنترله......
وسایل برقی بستگی به استفاده داره من خودم فقط ضروریات گرفتم که همشم استفاده میکنم. زودوز برقین فلره ...

من حالا میخواستم چای ساز و غذا ساز بگیرم که همه چی توش باشه

چرخ گوشت و همزن خریدم، زود پز برقی خوبه؟ من چون مامانم زودپز عادی استفاده می‌کرد نمیدونم به کار میاد یا نه

عزیزم یخچال رو؟ چند شد؟ قیمتم بگو لطفا مامانم جارو بوش داره خیلی گرون شده الان 3 تومن، اما خیلی جار ...

الان جاروبرقی بوش بالای ۵ تومنه اونا یی که سه تومن یا دوتومن چینیه چینی ایش هم زیاد شده مواظب باشید سرتون کلاه نزارن

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چون من برقیامو کامل گرفتم خیلی واسم گرون افتاده من فقط ظرف شوییمو گرفتم ۱۱ میلیون

مبارکت باشه عزیزم به خوشی استفاده کنی

من بودجه‌ اینقدر ندارم آشپزخونه هم جا نداره ظرفشویی نمیخرم