2777
2789
عنوان

جهیزیه

9066 بازدید | 308 پست

سلام خانوما

اگه وسیله ها برقی خوب و قیمت مناسب می‌شناسید 

یا جایی که قیمت ها مناسب داره لطفا بهم معرفی کنید. 

اگه تجربه دارید بهم بگید ظروف و سیله آشپزخانه رو چطور بخرم که کاربردی تر و قیمت مناسب تر بشه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سبک آشپزی مامانت خیلی کم می‌کنه تو خرید.

مثلا مامان من هیچوقت از زودپز و پلوپز استفاده نمی‌کرد الانم من استفاده ندارم بیخودی خریدم. 

بیشترین چیزی که تو برقیای کوچیک اشپزخونه استفاده می‌شه برام گوشتکوب برقی و مایکروویوه. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍

وسایل برقی اشپزخونه همیلتون خوبه .هم با ضمانت هم مناسبتر از خیلی مارکها 

البته من ٣سال پیش خریدم .راضی هستم 

من برگردم به عقب نه پلوپز میخرم نه بخارپز نه چندتا سرویس قابلمه و....

کتری برقی گوشکوب برقی  تخم مرغ پزوسرویس روی نگیر زیادبه کارنمیاد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من در مورد ظرف و ظروف میخواستم یه چی بگم

چینی مقصود خیلی جنساشون خوبه 

من خودم دارم 

میزارم ماشین ظرفشویی سالم سالم می مونه

یه طرح داره خیلی قشنگه

طرح پارسیس 

الان عکسشو می‌زارم من که عاشقش شدم

من خودم به جای مایکرو ویو 

تستر خریدم ضررش برای غذا خیلی کمه ولی مایکرو ویو اشعه هاش رو غذا تاثیر بدی میزاره

مال من مارکش فلر

خیلی خوبه 

ساید هم دوو گرفتم اونم هم جاداره هم خوب کار می‌کنه

فیلترش رو هن هر ۶ ماه یکبار خودشون تماس میگیرن میان عوض میکنن بدون پول ایاب ذهاب فقط پول ف یلتر و میگیره