2777
2789

منظورش پارگی کیسه آب هست عزیزم

احساس کنی ازت آب خارج میشه

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرگنم منظورش کیسه آبه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

به نظر کیسه آبه

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

ترشح زیاد باشه یعنی کیسه آب یک کوچولو سوراخ شده داره آب خارج میشه راهشم اینه بری دکتر یا بیمارستان که معاینه کنن ببینن ترسحت طبیعیه یا نه میزان‌. میگن هم. ن لحظه یک دونه پوشک معمولی ک نه مشبک باشه نه دوخت روش داشته باشه از این پوشک بچه های ساده بزاری بعد مثلا نیم ساعت صبر کنی نشونشون بدی ببینن چقدر ترشح بوده ک خطرناکه یا نه

ترشح زیاد باشه یعنی کیسه آب یک کوچولو سوراخ شده داره آب خارج میشه راهشم اینه بری دکتر یا بیمارستان ک ...

از لباس زيرم ميشه فهميد ديگه ؛ ن ؟ مثلا چند ساعت يا صبح ك بيدار ميشي لباس زير خشكه يعني كيسه آب نيست ؛ ن ؟ 

من  فتم واسه همین قضیه بیمارستان. گفت نمیشه گفت فقط پوشکی که ساده باشه... حالا هر بیمارستانی پروتکلهای خودشو داره یک زنگ بزن بپرس یا بیمارستانت یا دکترت یا ح ااقل اورژانس. ولی پیگیری کن ایشالا چیزی نیست ولی مهمه که پیگیری کنی