2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 129 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکلم بخداست میگم لانه گزینی لکش چطوریه؟ من ۲۹موعد پریودمخ امروز لک دیدم صورتی بود وبی درد ممکنه ...

لانه گزینی لکش صورتیه یا قهوه ایی کمرنگ گلم بیشتر از یکی دو روزم نیس

لانه گزینی لکش صورتیه یا قهوه ایی کمرنگ گلم بیشتر از یکی دو روزم نیس

صورتی بود

کمرنگم بود

الانم ک قطع شده انگار

نمیدونین چن روز قبل پریود اتفاق میوفته؟

علائم دیگه نداره؟

الان بی بی بزنم جواب میده؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بیشتر ببینید
بدون بو هست ولی مثل سفیده تخم مرغ البته ببخشید اینارو میگم یه موقع بدتون بیاد

نه عزیزم راحت باش.ترشحات پنیری مانند و بو دار یا عفونته یا چیز دیگه.ترشحات بارداری ابکی ابکی و بدونه بو عزیزم.

من نمیدونم عزیزم ولی انشالله که لک لانه گزینی باشه

ان شاالله که همه منتظرا به زودی مامان میشیم❤❤❤من مطمئنم خدا دوستمون داره

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بیشتر ببینید