2777
2789
عنوان

کیک خیص

137 بازدید | 14 پست

کیک خیس شما طرز تهیش همینه یا فرق میکنه بامن

کیک خیس

3پیمانه ارد سفید

2پیمانه شکر 

1/5پیمانه شیر

1پیمانه روغن 

1قاشق غذا خوری بکینگ پودر 

1قاشق چای خوری وانیل 

4عدد تخم مرغ

پودر کاکایو 3قاشق غذا خوری

روغن و شکر و شیر با پودر کاکایو مخلوط کرده خوب با هم زن میزنیم یک پیمانه از مواد را کنار می گذاریم بعد وانیل و تخم مرغ را به مواد اضافه کرده خوب میزنیم بعد ارد و بکینگ پودر که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه کرده هم میزنیم به اندازه ای که مخلوط شود بعد ظرف مورد نظر را چرب کرده مواد را در ان میریزیم 190درجه نیم ساعت بعد از اماده شدن کیک را تیکه کرده یک پیمانه مواد را که کنار گذاشته ایم را روی کیک میریزیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برادمن فرق میکن...امشب درست کردم.سوخت...کیک نازنینم..😭😭😭

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
همینه 

الان شما اینو میپزی تخم مرغش نباید جدا همزده بشه ؟همینجوری بدون هم زدن قاطی بقیه مواد بشه؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
الان شما اینو میپزی تخم مرغش نباید جدا همزده بشه ؟همینجوری بدون هم زدن قاطی بقیه مواد بشه؟

من دونه دونه اضاف میکنم و هم میزنم باهاش 

از قبل بهم نمیزنم 

اما مثلا تخم مرغ اول و که شکوندم خوب بهم میزنم بعد بعدی رو میریزم 

خدایا شکرت 🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز