2777
2789
اره

اگه منظورت باکتری هست که وارد خون میشه بستگی داره مثلا باکتری داریم استاف که شرایط بیمار رو وخیم میکنه و نیاز به اقدامات درمانی هست 

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
نمیدونم .مامانم گرفته

اره خب عزیزم جای نگرانی داره من آز دادم گفتن گلبولا سفیدت بالاس نشون دهنده ی عفونته و پلاکت خونم بالا بود و هموگلوبین پایین بود منی ک اصلا سابقه کم خونی نداشتم بهم گفتن مینور هستی رفتم دکتر هماتولوژی 1 میلیون آزمایش ژنتیک گذاشتن رو دستم و آخرش اشتباه از آزمایشگاه اول بود

ما آبادانیا   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم جاری من هم پارسال مبتلا بود دقیقا از بیماریش نمیدونم اما ده روز بستری بود و خداروشکر خوب شد

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

خوب میشه با دارو

خدا بزرگه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
یهویی مریض شد الانم گفتن ک اینجوریه

نع عزیزم این خطرناک نیستش

سپسیس وقتی خطرناک میشه که علتش یه بیماری پیشترفته باشع

پدر من دور از جون مادر شما سرطان داشت و هفتع اخر عفونت خون گرف،و بخاطر عفونت خون فوت شدن ،چون قلب خون کثیف رو پمپاژ میکنه و خوده خون که عامل حیات بوده باعث از کارافتادگی قلب میشع

اولش ک تاپیکتو دیدم اشکم دراومد فک کردم یه مشکل اصلی داشتن که عفونت خون گرفتن

خداروشکر.انشالله با دارو و درمان بهبودی حاصل میشه

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍