2777
2789
عنوان

پیشول

165 بازدید | 10 پست

به نظرتون گربه داشتن خوبه؟؟ تو اپارتمان 

من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر~صدام کنی بیشتر...من هر وقت نگاهتو میبینم ،رومو میگردونم ...نگام کنیبیشتر ~نگام کنی بیشتر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاااالیه

واقعا؟ من خیلی دوس دارم داشته باشم 

من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر~صدام کنی بیشتر...من هر وقت نگاهتو میبینم ،رومو میگردونم ...نگام کنیبیشتر ~نگام کنی بیشتر...
واقعا؟ من خیلی دوس دارم داشته باشم 

گربه عشقِ من تقریباً ۵،۶ تا داشتم یکی از یکی ماه تر 

آرومن و مثل سگ نگهداریش سخت نیست

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
گربه عشقِ من تقریباً ۵،۶ تا داشتم یکی از یکی ماه تر  آرومن و مثل سگ نگهداریش سخت نیست

دستشوییش رو چیکار میکنین؟ تعویض خاکش چه جوریه؟ حتما باید خاک مخصوص داشته باشه؟ یا میشه برد بیرون؟ نژاد خوب سراغ دارین؟

دستشوییش رو چیکار میکنین؟ تعویض خاکش چه جوریه؟ حتما باید خاک مخصوص داشته باشه؟ یا میشه برد بیرون؟ نژ ...

حتما باید خاک مخصوص داشته باشه به هیییییییچ عنوان نباید ببریش بیرون و با گربه خیابونی ارتباط بگیره تعویض خاکشم آسونه جیش یا پی پی اش رو با خاک انداز مخصوص خودش از تو خاکش بر میداری و تقریبا ماهی یکبارم من ظرف خاکشُ با وایتکس میشورم 

نژاد هم اگه گربه آروم میخوای پرشین که من هیمالین دارم اگر شلوغ کن میخوای گربه های خیابونی خوبن ولی خب بازیگوش تر هستن و البته من عاشق اسکاتیش هستم 

حتما باید خاک مخصوص داشته باشه به هیییییییچ عنوان نباید ببریش بیرون و با گربه خیابونی ارتباط بگیره ت ...

من اسکاتیش رو شنیدم خوبه اونم مو کوتاهش، چون پرشینا خیلی میخوابن 😀😀بعد به نظرم نژاد خیابونیا مریض میشن و اصیل ها دیرتر، بد شنیدم گربه ها اگه ظرف خاکشون بو بده دستشویی نمیکنن، این جوری با خاک انداز بردارم بو نمیده؟ 

من اسکاتیش رو شنیدم خوبه اونم مو کوتاهش، چون پرشینا خیلی میخوابن 😀😀بعد به نظرم نژاد خیابونیا مریض ...

اره اگه زیاد دستشوییش بمونه داخل ظرفش دستشویی نمیکنه و کلیه هاش آسیب میبینه 

خب چرا بو میده ولی من قبلش اسپری خوش بو کننده میزنم و تو خاکش نمکم میپاشم و بهتره خاک عطر دار بخری اون خیلی بهتره 

اره اگه زیاد دستشوییش بمونه داخل ظرفش دستشویی نمیکنه و کلیه هاش آسیب میبینه  خب چرا بو میده ول ...

وااایی ممنون از اطلاعاتتون ❤❤😍😍😍😍