rana_huawei مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 45 عنوان نظر لدفن 62 بازدید | 8 پست به نظرتون دهکده آبی پارس بهتره یا او پارک...؟؟ من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر~صدام کنی بیشتر...من هر وقت نگاهتو میبینم ،رومو میگردونم ...نگام کنیبیشتر ~نگام کنی بیشتر... 1399/01/20 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thomas_muller عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 756 او پارک گرونتره اما بهتره دهکده ابی کوچیکه شلوغم هس ستاره ها که میشکنن میشن شهاب،اما دلی که بشکنه میشه یه سوال بی جواب
rana_huawei مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 45 واضح نبود؟ من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر~صدام کنی بیشتر...من هر وقت نگاهتو میبینم ،رومو میگردونم ...نگام کنیبیشتر ~نگام کنی بیشتر...
rana_huawei مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 45 او پارک گرونتره اما بهتره دهکده ابی کوچیکه شلوغم هس تو اینترنت خوندم میگن برخورد کارکنان او پارک یکم بده من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر~صدام کنی بیشتر...من هر وقت نگاهتو میبینم ،رومو میگردونم ...نگام کنیبیشتر ~نگام کنی بیشتر...
thomas_muller عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 756 تو اینترنت خوندم میگن برخورد کارکنان او پارک یکم بده نشنیدم اینو ستاره ها که میشکنن میشن شهاب،اما دلی که بشکنه میشه یه سوال بی جواب
rana_huawei مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 45 نشنیدم اینو شایدم اشتباه بوده واس خراب کردن اونا میگفتن، در هر صورت ممنون من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر~صدام کنی بیشتر...من هر وقت نگاهتو میبینم ،رومو میگردونم ...نگام کنیبیشتر ~نگام کنی بیشتر...
thomas_muller عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 756 شایدم اشتباه بوده واس خراب کردن اونا میگفتن، در هر صورت ممنون کلا من هر چقد استخر و اینا رفتم کارکنانش اخلاق نداشتن ستاره ها که میشکنن میشن شهاب،اما دلی که بشکنه میشه یه سوال بی جواب
rana_huawei مدیر استارتر عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 45 کلا من هر چقد استخر و اینا رفتم کارکنانش اخلاق نداشتن 😆😆😆 من از قصد جوابتو نمیدم...صدام کنی بیشتر~صدام کنی بیشتر...من هر وقت نگاهتو میبینم ،رومو میگردونم ...نگام کنیبیشتر ~نگام کنی بیشتر...