2777
2789
بعد خود بانک وقتی پول میخوابونی۴درصد میده بهت کشور عجیبی داریم😒

یه کشور کاملا اسلامی 

همه جای دنیا نزول ممنوعه ایران تو شرایط قرنطینه کمک می‌کنه با بهره 12درصد پس میگیره آدم گریه اش میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسطی در کار نیس ک انگار کل یارانتو میفروشی دگ نمیگیری

نگووووووووووووووووو👀

اول گفتن برید تو این سایت و این گزینه بزن

حالا میگن اعلام میکنیم

احتمالا همینه ک میگی

سد مردمو شیره میمالن 

همه جوره پول میکنن از مردم🤕

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
یه کشور کاملا اسلامی  همه جای دنیا نزول ممنوعه ایران تو شرایط قرنطینه کمک می‌کنه با بهره 12درص ...

باور کن آخر نامردیه مردم به این فلاکت افتادن که منتظر یارانه این از خدا بی خبران

هرچیز که در جستن آنی ، آنی 
یه کشور کاملا اسلامی  همه جای دنیا نزول ممنوعه ایران تو شرایط قرنطینه کمک می‌کنه با بهره 12درص ...

بعد جالب تر اونجاست که به کشورای دیگه هم دست خیر داریم ماشاللللله به این همه مردم دوستیشون و انسانیتشون

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
اقا یکی جواب منو بده  عذاب وجدان گرفتم 😔

چیشده

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
مطمعنی ؟ من برای بابام زدم 

قطع شده

برای بابام تو اون سایت ثبت نام کردم امشب حالا اینجا میگن کلا یارانشو قطع میکنن درسته؟

اهدا یارانه رو زدی؟