2777
2789
به همه نه به کسایی که ثبت نام میکنن😊🎈

چجوریه ثبت نامش مگه؟ 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
الهی  منم خیلی خوشحال شده بودم تو این اوضاع وضع مالیم خرابه😢😢

ما از اولم هشتمون گرو نهمون بود سه ماه یه بار حقوق میگیریم هرچی اون سه ماه قرض کردیمو با حقوق پس میدیم یعنی عملا همیشه مقروضیم.دلم انقدر سوخت که گریم گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه واریز نکردن این ماه . 

چندم زایمان کردین؟ 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
چجوریه ثبت نامش مگه؟ 

هنوز نشانه سایتی اعلام نکردن گفت روزای اینده🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

میاد گلم مال ما که خود بخود اومد با اینکه همسرم یارانشو جدا نکرده اومد به حساب خودم چون من تو سایت بعنوان بی سرپرست ثبت شدم 

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

ماه دوم واریز میکنن من واسه هر دو بچه ام ماه دوم تولدشون واریز کزدن.

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
قسطی در کار نیس ک انگار کل یارانتو میفروشی دگ نمیگیری

عه یعنی یه تومن بدن دیگه یارانه نیس 

اره دیگه اشتباهی اهداش کرده پررو بازی هم درمیاره 

هعییی خدا 

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه