2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهر من کل خریدامون و ریز و‌درشت حتی لوازم ارایشی منو انجام میده

تو خونه هم چایی دم میکنه

گاهی ظرف میشوره

لباس پهن میکنه

وقتی سرکارم و اون خونس اگه نرسم ناهار بزارم مث کته گذاشتن و گوشت و مرغ پختن با اونه 

مسواک بچه ها و دارو دادن و این چیزام با اونه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
چون عزیزم عکس چیش باز بذارم🤷🏼‍♀️اون پست هایی باید باز باشه ک انتقاد یا یک صحبتی برای ادامه 

همه ش بسته س..‌‌من بخام چیزی بگم هیچکدوم نمیشه

اگه زندگیت به خدا باشه خودش مراقبته و گرنه زندگیکه با گناه شروع بشه و توش گناه باشه پایان خوشی نداره
همه ش بسته س..‌‌من بخام چیزی بگم هیچکدوم نمیشه

عزیزم چون خیلی کم میام بعد باز میذارم دوستان سوالی میپرسن یا احوالم نیستم‌جواب بدم ناراحت میشن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
کار نکنن بهتره فقط خرابکاری بلدن

اون که اره ی بار مهمون داشتم گفتم سرویس بشور من وقت ندارم وقتی رفتم دیدم رنگ سرامیکش رفته خط خط های سیاه افتاده نمیدونم چی زده بود رنگش رفته بود 😐

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

این کارها رو عمدی میکنن دیگه بهشون کار نگیم

شاید ولی من ب این اعتقاد دارم که مردها همشون تو کارهای خونه خرابکارن

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

شاید ولی من ب این اعتقاد دارم که مردها همشون تو کارهای خونه خرابکارن

با دوستای همسرم خانوادگی رفته بودیم بیرون .اونجا یکی از دوستاش به همسرش گفت  که همسر من یاد داده که هر وقت چایی میریزی سماور رو باز بزار همه جا رو آب برداره.همین اتفاق خونه ما چند بار افتاده بود

با دوستای همسرم خانوادگی رفته بودیم بیرون .اونجا یکی از دوستاش به همسرش گفت  که همسر من یاد داد ...

عجب نامردی بوده 🤣🤣🤣