2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابام با ۶۰ سال سنش یک وعده در روزو حححداقل میشوره

انقد خوبه...خودش میره کفی میکنه یکی دیگه آب میکشه

نمیدونم چرا بعضی مردا قبول نمیکنن اونام سهمی دارن  

ولی نامزدم میگه ظرفو عمرا بشورم بجاش  هرجارو بگی میسابم  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
دارم نظر میگیرم تا ببینم چنددرصد خانم ها دوست دارن شوهرهاشون ظرف بشورن تا دراینده متوجه این موضوع با ...

مامانت دل نداره  خاهرت چطور؟

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
دارم نظر میگیرم تا ببینم چنددرصد خانم ها دوست دارن شوهرهاشون ظرف بشورن تا دراینده متوجه این موضوع با ...

آها..

باید گاهیوقتا بشورین همش ک ما نباید بشوریم 😊

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
میشورم حدود چندهفته ای هست جدی تصمیم گرفتم و دارم میشورم  اخه میخوام بدونم چقدر این کار روی زن ...

هااااا آفرین.این گلم مال تو  

این بوسم"   "بده مامانت که از این نظر ادم پیگیری تربیت کرده.

همه کیفش به مشترکی کار کردنه اینو یادت باشه.. خیلی هارو دیدم ترجیح میدن بجای قربون صدقه زبونی یکم توجه..یکم حس مسئولیت درقبال کارخونه رو از طرف مقابل ببینن

میشورم حدود چندهفته ای هست جدی تصمیم گرفتم و دارم میشورم  اخه میخوام بدونم چقدر این کار روی زن ...

بابا بیخیال مرد باس همچین داد بزنه چهارستونه خونه بلرزه همچین عررررربده بزنه خودتو خیس کنی وقتی میخنده قند تو دلت آب بشه اوله صبح که بلند میشه با پا دره دستشوییو باز کنه ظرف کیلو چنده باووووو😡

میگویند گرگ گرگ میزاید و گوسفند گوسفند،اما تنها انسان است که گاهی گرگ میزاید و گاهی گوسفند😏