2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده روزه لکه بینی دارم پریود نمیشم دو روز بعد پریودی بیبیچک زدم منفی بود سابقه لکه بینی نداشتم چیکار کنم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

نگار جان به دکترت زنگ بزن بگو چیکار کنم خیلی استراحت کن

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

عزیزم این استرس و انرژی منفی خودش خیلی خیلی تاثیرداره.... آروم باش، زنگ بزن از یه بیمارستان بخش زایشگاه سوال کن شاید جواب بدن و راهنماییت کنن، شاید نیاز ب شیاف باشه.... استراحت مطلق شو و کمرتو گرم نگه دار..... فقط اروم باش، حال خودتو خوب کن، من همینا ازدستم برمیومد، باچند تاصلوات برای سلامتی نی نی و خودت🌹🌹

راستی شیاف هم استفاده کردم .من هفته ۱۱خونریزی کردم مثل پریود .ولی رفتم بیمارستان گفتن چیزی نیست.اگه ...

مثل پریود خیلی زیاد؟ 

من الان بدجوری سردرد شدم.... چشامو نمیتونم باز نگه دارم

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

انقدر هم انرژی منفی و استرس نداشته باش. فقط خواست خدا مهمه .امشبم تولد آقا امام زمانه خودتو فندوقتو بسپر به خودش . هر روز قرآن بخون ایشالا آروم میشی. همین استرس باعث بدتر شدن لکه بینیت میشه اینو بیمارستان به من گفتن. منم خیلی بی تابی میکردم حالتو درک میکنم 

چرا این لکه بینی تموم نمیشه 😕😕😕 ب خدا هر شب کابوس میبینم ...  عزیزم باید استراحت مطلق داشت ...

ممکنه بخاطر رابطه باشه؟ البته 20ساعت گذشته

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏