2777
2789
عنوان

با ابجیم قهرم

132 بازدید | 13 پست

به زور منو اورده خونشون دیروز بعد گفت فردا حتما برمیگردیم من اصلا دوس نداشتم بیام شوهرش نبود منو اورد خ نشون ک فردا میاد شوهرم و میبرتت خونه منم گفتم باشه شوهر خواهر نیومد من دارم دیونه میشم اینجا با ابجیمم قهر کردم ک چرا دروغ گفتی اگه میدونستم اصلا نمیومدم به شوهرمم میگم بیا دنبالم میگه بهت گفتم نرو الان ک رفتی وایسا تا برگرده  

بخدا میخام گریه کنم چیکار کنم😭😭😭😭😭

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

حالا چرا گریه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره آبجیت گیر یه بچه نق نقو افتاده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

سرتو که نمیبره خوب همونجا باش دیگه، مگه چقدر تا خونتون راهه خودت برگرد خونه

چهل و پنج دیقه 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
حوصلم سر رفته بخدا دلم واسه شوهرم تنگ شده😭

خب خودت برگرد عزیزم یا بگو شوهرت بیاد دنبالت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
بیچاره آبجیت گیر یه بچه نق نقو افتاده

من بهش گفتم گفت من حتما میبرمت خونه حوصلم سر رفته اینجا 

خب خودت برگرد عزیزم یا بگو شوهرت بیاد دنبالت

شوهرم بهم گفت نرو ک بعد میگی بیا دنبالم من گفتم ن نمیگم میارتم خونه الانم بهش گفتم گفت من نمیتونم وارد شهرشون بشم اخه بستن

شوهرم بهم گفت نرو ک بعد میگی بیا دنبالم من گفتم ن نمیگم میارتم خونه الانم بهش گفتم گفت من نمیتونم وا ...

خوب یک روز دیگه بمون ،از این زمان تنهایی دوتا خواهری لذت ببر گلم.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است