2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 41 پست
عزیزم انشالله باردارباشی ب حق این شب عزیز

ممنون عزیزم خیلی به دعاتوت محتاجم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
۱ ساله اقدامم ۱۸ سال و دوماهمه ۱ ساله ازدواج کردم شوشو ۳۰ سالشه

سنت خیلی کمه عزیزمم میدونی چقدر بارداری زیر ۱۸سال خطرناکه و ریسکه بزار سنت بالاتر بره من ۱۹سال و هفت ماه بشم اقدام میکنم.کدومتون پیشنهاد بچه دار شدن دادید؟درس میخونی؟

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت خیلی کمه عزیزمم میدونی چقدر بارداری زیر ۱۸سال خطرناکه و ریسکه بزار سنت بالاتر بره من ۱۹سال و هفت ...

من وقتی سنشونو دیدم شوکه شدم به نظر من وقت ازدواجشونم نیست چه برسه به بچه

سنت خیلی کمه عزیزمم میدونی چقدر بارداری زیر ۱۸سال خطرناکه و ریسکه بزار سنت بالاتر بره من ۱۹سال و هفت ...

امسال دانشگاه نرفتم هم من عاشق بچم هم تنهام بچه دوست دارم هم شوشو عااااشق بچست

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
من وقتی سنشونو دیدم شوکه شدم به نظر من وقت ازدواجشونم نیست چه برسه به بچه

اره میدونم ولی خب قسمته من تنهام واس همین بچه دوست دارم

انشالله گلم شما ساکن کجا هستین؟

امسال دانشگاه نرفتم هم من عاشق بچم هم تنهام بچه دوست دارم هم شوشو عااااشق بچست

منم تنهام .ما بعد از سه سال و دوماه عقد میخوایم اقدام کنیم.چجوری بحث بچه دار شدن و کشیدید وسط😂

خدایا شکرت
منم تنهام .ما بعد از سه سال و دوماه عقد میخوایم اقدام کنیم.چجوری بحث بچه دار شدن و کشیدید وسط😂

من اصلا جلوگیری نداشتم بجز دوماهی که ال دی خوردم واسه کیستام اصلا شوهرم از همون اول بچه میخواست منم چون عاشق بچه ام قبول کردم و اقدام کردیم

من شیراز

بسلامتی عزیزم

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از آموزشها.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی