2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 41 پست

بدون فلشم معلوم نیست بخدا 

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم اینقدر کمرنگ بود همش فکر میکردم خیال کردم خط دیدم اما باردار بودم ایشالا شما هم باردار باشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بدون فلشم معلوم نیست بخدا 

عکسو ندارم پاک کردم بی بی چک رو هم انداختم شوهرم نبینه

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
عکسو ندارم پاک کردم بی بی چک رو هم انداختم شوهرم نبینه

عزیزم انشالله باردارباشی ب حق این شب عزیز

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
مال منم اینقدر کمرنگ بود همش فکر میکردم خیال کردم خط دیدم اما باردار بودم ایشالا شما هم باردار باشی

مال شما خط Tکمرنگ بوده مال ایشون همون خطC ک واسه همه پررنگ میشه هم کمرنگه

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

1ساله اقدامم دو ماه پیش فهمیدم کیست دارم  درمان کردم این ماه اقدام بودم یک هفته قبل پری زیر شکمم یک روز دردم میکرد ول میکرد ولی بعد یک روز کاملا خوب شدم امروزم کمی درد گرفت خیلی کم سینه هام سنگین شده دردناک هم شده روی یکمم دو رو بر نوکش دونه دونه زده

مال شما خط Tکمرنگ بوده مال ایشون همون خطC ک واسه همه پررنگ میشه هم کمرنگه

نمیدونم ممکنه خراب باشه پس

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

۱ ساله اقدامم ۱۸ سال و دوماهمه ۱ ساله ازدواج کردم شوشو ۳۰ سالشه

نمیدونم ممکنه خراب باشه پس

خدا از دهنت بشنوه