2777
2789
عنوان

عکس رنگی ازرحم

121 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیزم.من پنجسالی هست ازدواجکردم بخاطر سن کمم وتحصیل اقدام ب  بارداری نکردیم یمدتی پریودهام نامنظم بود برای همین رفتم دکترگفتن ک تنبلی دارم ولی شدید نیست دارومصرفکردم یه سه چهارماه تااینک مرتب شد سال98پاییزبازرفتم گفتم ک میخام اقدام کنم داروبدن چندماهی دارومصرفکردم وامپول زدم اس جی اچ سه ماه ک زدم امپولهارودکترگفت اگ این اممولو سه بارتجویزشه جواب نده باید بیای عکس رنگی حالا گفت بیاعکس رنگی چهارماهه اقدامم یماهیم میشه دیگ نرفتم میترسم بنظرتون عکس رنگی ضررنداره؟؟؟یازودنیس برامن ک فقط س چارماهخ اقدامم؟؟؟؟

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان

نه عزیزم ضرر نداره چه اشکالی داره عکس رنگی بگیری من همسرم مشکل داشت دکتر واسه خودمم عکس رنگی نوشت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید بدی عکسو چاره نیس..معمولا ب دارو جواب ندی عکس مینویسن دیگه...منم دادم چنسال پیش ولی بی نتیجه بود

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ضرر که نداره  چیز خاصی نیست رحم و لوله ها رو چک میکنن طبیعی باشه گرفتگی نداشته باشه منم دومین ماه اقدام رفتم عکس رنگی البته من سنم بالای 30 گفتم دیگه الکی صبر نکنم 

خدایا مواظب 
آمپول برای چی زدی برای تنبلی؟ ببخشید چند سالتونه اگر دوست داشتی میتونه بگی 

گفتن ک براباردارشدنه..الن۲۳

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
منم دکترم بعد پنج ماه گفت برو عکس رنگی گوش نکردم متاسفانه چون میترسیدم چندماه گذشت بازم باردار نشد ...

شما هم داروهای تنبلی رو مصرفکردین؟؟؟وامپولواینا؟

ضرر که نداره  چیز خاصی نیست رحم و لوله ها رو چک میکنن طبیعی باشه گرفتگی نداشته باشه منم دومین م ...

باردارشدین بعدش؟؟

باید بدی عکسو چاره نیس..معمولا ب دارو جواب ندی عکس مینویسن دیگه...منم دادم چنسال پیش ولی بی نتیجه بو ...

الان باردارین؟؟؟

باردارشدین بعدش؟؟

عزیزم عکس خوبه من رفتم دکترکلی دارووآمپول زدم نشدکلی هزینه کردم بعددکترموعوض کردم همون اول عکس نوشت رفتم دادم الان دوماه ازعکس میگذره وچندروزپیش فهمیدم حاملم چون دوتالوله هام بسته بودباعکس بازشد

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤