2821
2789
عنوان

بی بی چک زدم

103 بازدید | 7 پست

بچها امروز دو روز قبل پری بیبی چک زدم نمیدونم مثبته یا منفی خط اولی کمرنگه انگار خط دومییی هم هست ولی خیلیییییییی کمرنگه حالا نمیدونم مثبته یا نه

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

اخه هیچییی معلوم نیست

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه هیچییی معلوم نیست نمیتونم عکس بفرست خطا میدع

فک کنم منفیه یه خطه 

هنوز تا روز پری امید دارم واسم دعا کنید

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز