2777
2789
عنوان

سوپ جو لذیذ من

375 بازدید | 7 پست

دستورپخت یه سوپ مرغ وجو خوشمزه

عدس ولپه وجو رو از هرکدوم به کمی اب میکنین تو یه کاسه که نفخش بره

بعد یه دونه پیاز وچند حبه سیر رو خورد میکنین

مرغتون باید یخش کاملا بازشده باشه که بدمزه نشه غذا

پیاز رویه دقیقه تفت میدین بعد سیر خورده شده ومرغ رو اضافه میکنی و درحدی تفت بدین که یه ذره رنگش عوض شه در حد پنج دقیقه باشعله کم که خیلی سرخ نشه

بعد دیگ زود پز رو بذارین رو گاز

تایک سومش اب بریزین یه قاشق نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنین

یه دونه لیمو عمانی سالم رو دوتا سوراخ کنین وبندازین تو دیگ

حبوبات رو هم بریزین

ومرغ تفت داده شده باشیر وپیاز رو هم اضافه کنید

اگه اب تا نصف دیگ نرسیده یه خورده دیگه اضافه کنید

اب که جوش اومد در دیگه رو ببندین و شعله رو کم کنید

من دیگم قدیمیه دوساعت باید بپزه تا جو هاش پخته بشه وجابیفته

یه ساعت ونیم که شد دیگو باز میکنم یه قاشق رب گوجه و گشنیز وشوید خورد شده بهش اضافه میکنم که خیللییی خوش عطرش میکنه ومیذارم نیم ساعت دیگه بپزه

یه قاشق ابلیموی تازه هم میریزم که خوش طعم تر بشه

نکته:میتونین جو نریزین اگه دوست ندارین به جاش برنج میتونین بریزین در حد یه قاشق برنج نپخته همون اول اضافه کنین ولی جو لعابدارش میکنه وبسیار مقویه برای مواقع بیماری

خیلی سریع وراحت وتضمینی خوشمزه میشه

هرچی مواد تازه تر خوشمزه تر میشه رو تازه بودن سبزی تاکید دارم😁

همه عاشق این سوپ مرغ میشن😘

امیدوارم لذت ببرین

اگه خوشتون اومد دعام کنین

مرسی❤

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عدس و لپه و سیر طعمشو رو بد نمیکنه آیا؟

نه سیر که سرخ میشه یه ذره دیگه بو نمیده البته ریزش کن سیر رو

عدس ولپه هم که اب میکنی

نه اصلا بد نمیشه خیلیم عالیه

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
به به🤤

چرا ترسیدی😂😂😂

اییییی جاااااان مرسی❤

فدات عزیزم

نه سیر که سرخ میشه یه ذره دیگه بو نمیده البته ریزش کن سیر رو عدس ولپه هم که اب میکنی نه اصلا بد نم ...

مرسی گلم

برود هر که دلش خواست شکایت بکند،شهر باید به تپل بودنم عادت بکند😻لطفا کتاب خوب بهم معرفی کنید😻