2789
عنوان

بیاید 😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر کجا رفتی بحث جن تازه داره داغ میشد بیا کاکو من داستان زیاد دارم از جن همشم واقعی سیت بگم.یکبار تو خوابگاه من بودم و دوستم هیشکی نبود قسم میخورم بخدا یکبار یکی پا دوستمم رو گرفت بلند شد جیق زد بخدا هیشکی تو سوییت نبود من حرفش رو باور کردم بعد دو تامون چسبیدیم بهم اما همش سراغ اون میرفتن سراغ پن نیمدن ووی ترسیدم 

قلبم😐

بهش گفتم کثافت ولم کن چی میخوای هر شب میای سراغم بهم گفت اخه کنارتم 😑 منم گفتم باشه حالا دهنتو اسفالت میکنم هر شب بالا سرم دعای نادعلی و ایت الکرسی و یه قران کوچیک گذاشتم هر روزم سوره جن رو با صدای بلند میخوندم اینم دیگه گذاشت رفت تازه تهدیدش کردم نری با سنگ نمک بیرونت میکنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
چرا بعضی مردها نمیترسن 😑

داداشای من و شوهرم عین چی میترسن ولی من نه،حیاط ما جنگلیه،تو تاریکی میرم براشون وسیله میارم،دادشم میگه میری تو تاریکی چشماتو ببند مثل گربه زل میزنی میترسم  

دیدن جن با سردردشدید تا چند روز وگاهی خون دماغ شدن همراه هست وبعضی مواقع با مشکلات جسمی وروحی .

من بچه بودم‌جن میدیدم همه این علایمی هم که میگی داشتم جز خون دماغ طوری که اصلن نمیتونستم غذا بخورم تا ۱۳ سالگی دچارش بودم خیلی بد بود مثل هاله نور بودن گاهیی هم مثل جسم خیلی عذاب آور بود یهو قطع شد شایدم جن نبودن ولی هر چی بود بد گذشت خواهرم میگه قرآن برات خوندیم خوب شدی ولی هنوز یادمه سر پشت بام ها میدیدمشون

استارتر کجا رفتی بحث جن تازه داره داغ میشد بیا کاکو من داستان زیاد دارم از جن همشم واقعی سیت بگم.یکب ...

والا جوری رفتار کردن ادم پاک شرمنده میشه 

این همه تاپیک‌هست راجب این چیزا فقط مال من ازار دهنده بود