2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی کم پیش اومده درست کنم 

معمولا خونه مادر شوهر جان میخوریم 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

کله پاچه بریزتو قابلمه یه پیاز بزرگ خلالی کن خام بریز داخل یه مشت گندم با مقدار نخود چن حبه سیر نمک فلفل و زرد چوبه بزن بذار تا خوب بپزه اواسط پخت کمی پیاز سرخ کرده بهش اضافه کن و اواخر پخت هم دارچین و ابلیمو

محتاجم به دعا

در کل کله پاچه اول باید خوب تمیز شده باشه و شسته 

بعد مدت طولانی مثلا شب تا صبح با حرارت پایین پخت بشه 

البته تو زودپز هم میشه درست کرد در صورت عجله 

پختش هم تو قابلمه با پیاز زیاد و نمک میزاری بپزه ، زرد چوبه و فلفل هم میزنی بهش. خودش چرب هست و روغن میندازه 

در اخر هم آبلیمو میریزی و اگه دوست داشتی یکم دارچین 

باز دیدم بعضی نخود هم میریزن توش 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

بابای من پیاز خورد میکنه میریزه توش بعد ۴۰تا نخود هم میشماره میریزه توش😐 نمیدونمم چرا 

بعد که پخت بهش نمک میزنه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

مامان من شب میزاشت واسه فردا ظهر...قشنگ تمیزش میکرد اول فقط با آب میزاشت روی گاز کف هاشو میگرفت بعد پیاز داغ اضافه میکرد

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.  

بابای من پیاز خورد میکنه میریزه توش بعد ۴۰تا نخود هم میشماره میریزه توش😐 نمیدونمم چرا  بعد که ...

حتما ازشون بپرسید چرا ۴۰ تا نخود و به منم بگو برام جالب بود و سوال شده  خخخخ

حتما ازشون بپرسید چرا ۴۰ تا نخود و به منم بگو برام جالب بود و سوال شده  خخخخ

آقا زنگ زدم پرسیدم گفت برای هر دست ۱۰ تا ۱۵ تا بریز و بابامم از مامانش یاد گرفته که چون ۲۰ ساله مادر بزرگم فوت کرده پدرمم یادش نمیاد دلیلشو 

چون ۳دست باهم میذاشت ۴۰ تا نخود میریزه وگرنه همون ۱۰ تا ۱۵ تاس 

مادربزرگمم پدرش طبیب بوده و اون بهشون گفته بریزید که احتمالا از نظر طبع و مردم گفته و تو سواد من نیست 

شمام میخوای بریزی بیزحمت زیاد نریز همون چندتا دونه کافیه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)