2777
2789
عنوان

جذابيت تو چیه؟

173 بازدید | 18 پست

از نظر شما 

چهره، اخلاق، هیکل بدن و...

یه مستندیو میدیدم که راجع به همین بحث بود پسره گفت اصولا باید بگم اخلاق ولي بدنو ببين جوون بابا

منظورم چیزي ك قلبا هستو بگین نه حالت تظاهر داشته باشه.

تو مدل حرف زدن 

خیلیییی تاثیر داره ها

قیافه درجه یک یک باشه این مورد اوکی نباشه تمومه

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

چهره،اندام همش بعد یه مدت عادی میشه اما اخلاق مهمه واقعا 

جذابیت اخلاقی👌

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا چه مدل حرف زدنی بیشتر جذب میکنه؟

نمیدونم والا چجوری بگم

به لحن طرف بستگی داره دیگه

واقعا حتی حضوری هم نمیشه گفت

فقط دراین حد بگم که بعضیا هیچی ندارن ولی به خاطر همین یه اپشن جذاب خطاب میشن

همه چیو میشوره میبره😂

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤

تعریف جذابیت از دید هرکس فرق داره.

مثلا یکی چهره ی بور و چشم رنگی واسش جذابه یکی چهره ی سبزه با چشم و ابروی مشکی واسش جذابه‌.یکی اصلا ظاهرواسش مهم نیست اخلاق بیشتر جذبش میکنه.یکی از آدم مغرور خوشش میاد یکی از آدم شوخ و خاکی.

من جذب خوشرویی و مهربونی ای که تو چهره ی همسرم وجود داشت شدم☺

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بستگی به شعور و سطح بلوغ هر فرد فرق داره اما به طور یکسان طاهر آراسته و آدم فهمیده که نمی خواد عقابدشو به دیگران بقبولاند و کسی که ادب داشته باشه و خوب صحبت کنه مورد تایید بیشتری هاست

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!