2777
2789
عنوان

دلم تنگ‌شده

124 بازدید | 12 پست

همیشه وقتی ناراحت میشدم و یا خسته از  نظر روحی مامانم آرومم میکرد مثل مسکن بود واسم...الان خیلی ازش دورم دلم دستاشومیخواد دلم صداشو بغلشو میخواد مامانم فوق العاده مهربونه همیشه بهش میگم تقصیر خودته ک انقدر بهم وابسته ایم ک دوری انقدر سخته..

بعد ازدواج خدایی شوهرم خیلی هوامو داره ولی چکار کنم فاصله ی لعنتی داره اذیتم میکنه..

جدای ک رونا میگم نگین ک الان ک روناست و نمیشه کسی همو ببینه،حرفای من واسه بعد کرونا ست..

الانم به شدت داغونم دلم فقط مامانمو میخواد....

زبونم لال الهی ک من پیشمرگش بشم ولی فکر لال بشم نبودش آتیشم میزنه ..

گریه امونمو بریده دلم آرامش میخواد بغض گلومو اذیت میکنه ..کلا امروز از صبح دلم پر از آشوب بود از عصری من همش گریه کردم الانم گریه چشمامو بسته چقدر خستم چقدر روحم داغونه چرا اخه ..با همسرم مشکلی ندارم.. 

چندوقت پیش ی داغ دیدیم از اونم هست ولی دیگ نه انقدر ک الان اینجوری بیتاب بشم ..توی روانشناسی خوندم ادم وقتی اینجوری بیتاب و دلتنگ میشه واسه ی کسی تو ناخوادگاهش ولش تنگ شده ک ادمو بهم میریزه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم عاشق و وابسته مادرمم... ولی من نزدیکم میفهمم چی میگی... مادر یه چی دیگس رازیم همه داراییمو بدم و ...

خوشبحالت قدر بودنشو بدون ک کنارشی...الهی بمیرم واسه مامانم هی میگه کی پس میاین اینجا من دیگ پیر میشم زودتر بیا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت قدر بودنشو بدون ک کنارشی...الهی بمیرم واسه مامانم هی میگه کی پس میاین اینجا من دیگ پیر میشم ...

مامان من خیلی پیره زندگیشو گذاشت پای خرابکاریای من. داغونش کردم هرکاری میکنم براش باز دلم اروم نمیشه. 

منم عاشق و وابسته مادرمم... ولی من نزدیکم میفهمم چی میگی... مادر یه چی دیگس رازیم همه داراییمو بدم و ...

الان چندساله ک ازدواج کردم میرم سر میزنمو میام ولی هربار همش گریه میکنن منم تا چند روز ک میام خونم همش افسرده ام خیلی حس بدی دارم 

الان چندساله ک ازدواج کردم میرم سر میزنمو میام ولی هربار همش گریه میکنن منم تا چند روز ک میام خونم ه ...

خواهر منم آمل زندگی میکنه ما تهران هروفت میاد با گریه برمیگرده

درکت میکنم عزیزم منم مادرم رو بیشتر از هر چیزی دوس دارم هروز بهش زنگ بزن من خواهرم متاهل هس چند کوچه ازمون فاصله داره خونش ولی هر نیم ساعت یه بار به مامانم زنگ میزنه تماس تصویری بگیر گلم مجبوریم صبر کنیم تا این کرونا تموم شه

مامان من خیلی پیره زندگیشو گذاشت پای خرابکاریای من. داغونش کردم هرکاری میکنم براش باز دلم اروم نمیشه ...

ولی بازم تورو میپرسته 

درکت میکنم عزیزم منم مادرم رو بیشتر از هر چیزی دوس دارم هروز بهش زنگ بزن من خواهرم متاهل هس چند کوچه ...

خدا نگهداره مادرتونو  واستون و همینطور پدر..پدر خوب است که مادر نازنین است..اره زنگ ک همش میزنم ولی این کجا و آن کجا ک از نزدیک پیشش باشم عمرم الکی میگذره 

ولی بازم تورو میپرسته 

اره پامو بوس کرد زد زیر گریه گفت بچه بودی پاتو همیشه میبوسیدم. مادرم 63 سالشه خیلی پیر تر شده خجالتم میده باکارش میام خونه خودمو میزنم چرا اذیتش کردم😔

خواهر منم آمل زندگی میکنه ما تهران هروفت میاد با گریه برمیگرده

خدا مادرتو نگهداره و همینطور پدرتو 

اره پامو بوس کرد زد زیر گریه گفت بچه بودی پاتو همیشه میبوسیدم. مادرم 63 سالشه خیلی پیر تر شده خجالتم ...

اون تو رو بخشیده شما هم خودتو سرزنش نکن بهش محبت کن 

خدا نگهداره مادرتونو  واستون و همینطور پدر..پدر خوب است که مادر نازنین است..اره زنگ ک همش میزنم ...

ممنونم عزیزم اره واقعا پدر مادر چراغای خونه هستن ولی خودتو زیاد ناراحت نکن از ناراحتی تو مامانتم ناراحت میشه ایشالاه هرچی زود تر مامانتو ببینی گلم