2777
2789
باز خوبه شما سپرده بانکی و خونه داشتین من که بعد ۷ سال زندگی با دست خالی اومدم بیرون مهریرم سر یه مق ...

شما الان خونه مستقل زندگی میکنیدیا با پدر و مادرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که روز به روز زندگی براتون شیرین تر بشه. الان مستقل خونه گرفتید؟

ممنونم عزیزم

طبقه پایین خونه پدرم هستم

الآنم دنبال کارم

نمی‌خوام بچه ها محتاج کسی بشن

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
واقعا همین طوره منم خیلی از نظر نگرانی های مالی تحت فشارم استقلال مالی و درامدم که خوب باشه نگرانیمم ...

قبلش نه زياد درامدى نداشتم

يعنى تفريحى كار ميكردم

يهو با طلاقم ضربه مالى بدى خوردم 

خيلي بد

ميدونى من ب شدت احساسيم و ب اون گوسالع علاقمند بودم

ولى كم كم بعد طلاق تونستم خودمو اوكى كنم 

هرچند هنوزم بخاطرش ناراحتم 

اما وقتى مالي اوكى هستم خيلي غم و غصه تنهايي سراغم نمياد

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
ممنونم عزیزم طبقه پایین خونه پدرم هستم الآنم دنبال کارم نمی‌خوام بچه ها محتاج کسی بشن

آره محتاج بودن خیلی خیلی بد هست . ..امیدوارم کار خوبی پیدا کنید تا کاملا مستقل بشید

خانوادت نميتونن ساپورت كنن اولش؟

چرا عزیزم الان قراره برم خونه مامانم اینا طبقه بالا زندگی کنم و اجاره خونه نمیدم و الانم فعلا خرج من و دخترمو خانوادم میدن اما دوست دارم به استقلال مالی برسم و سربار اونا نباشم. 

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه
چرا عزیزم الان قراره برم خونه مامانم اینا طبقه بالا زندگی کنم و اجاره خونه نمیدم و الانم فعلا خرج من ...

خيلي خوبه كه از لحاظ خونه جدايي اين عاليه

زود ي كار پيذا كن 

منو هم در جريان كارات بزار حتما

خيلي تو فكرتم اين روزا

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
خيلي خوبه كه از لحاظ خونه جدايي اين عاليه زود ي كار پيذا كن  منو هم در جريان كارات بزار حتما ...

عزیزم چون دخترم دو سالشه اصلا پیش مامانم بند نمیگیره و خیلی اذیتش میکنه مامانمم سن و سالی ازش گذشته و کلافه میشه بنابراین کار بیرون فعلا نمیتونم انجام بدم اما نقاشی و کارای هنری بلدم که تصمیم دارم خدا بخواد تابلو نقاشی و کارای هنری انجام بدم و تو اینستا بفروشم. الان فعلا دو میلیون از حقوق همسرم و یک میلیون نفقه دخترمو میگیرم. البته دو میلیونو از این ماه قرار شده محل کار همسرم بریزه یک چهارم حقوق همسرم میشه. رو هم ماهی سه میلیون دارم که کارای هنریم بتونم بفروشم و یه درامدی درارم باز خیلی کمکه به زندگیمون.

چشم عزیزم در مورد کارام و مهریمم هر اتفاقی افتاد در جریان میذارمت

عزیزم چون دخترم دو سالشه اصلا پیش مامانم بند نمیگیره و خیلی اذیتش میکنه مامانمم سن و سالی ازش گذشته ...

شرايط خوبي پس

قسط و اينا دارى؟اگ نداشته باشى برا شروع عاليه

من درامد ثابتم  الان ٤هست

يك و نيمم قسط ميدم و ...

خداروشكر زندگى ميچرخه

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
شرايط خوبي پس قسط و اينا دارى؟اگ نداشته باشى برا شروع عاليه من درامد ثابتم  الان ٤هست ي ...

سلام مهربون امروز خداروشکر بعد ده روز تاخیر محل کار همسرم اولین واریزی کسر حقوقشو که مبلغش دو میلیون و دویست بود ریخت باز خدارو شکر این حقوقو داره که باهاش زندگی کنم بعد طلاق واقعا سربار پدر و مادر شدن با بچه سخته