2777
2789
بله دقيقا حرف مامانتون درسته پس قوى و مقتدر برو جلو ك تو اين راه نبايد ضعف نشون داد و مطمعن باش آي ...

مرسی عزیزم آره باید محکم و با اعتماد به نفس باشیم تا بتونیم خودمونو بچه هامونو خوشبخت کنیم❤⚘

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه

تا جایی که من میدونم و خواهرام جدا شدن ...اگه به مدارک نگاه کنن مثلا قولنامه را ببینن که تاریخش برای ۵ ۶ ماه قبله طلاقه اون قولنامه باطل میشه و معلوم میشه واسه فرار از دین این کارو کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دقيقا حرف مامانتون درسته پس قوى و مقتدر برو جلو ك تو اين راه نبايد ضعف نشون داد و مطمعن باش آي ...

راستی عزیزم شما از نطر کاری و مالی چس کار میکنی؟ من خودم چون خانه دار بودم الان کار ندارم و مهریه یک چهارم حقوق همسرم و یک میلیونم نفقه دخترمو میگیرم که مبلغ زیادی نمیشه حالا میخوام خدا بخواد نقاشی و کارای هنری بسازم بفروشم و دنبال کارم بیرون خونه برم؟ شما از نظر مالی مشکل پیدا نکردین؟ از نظر خونه چی مستقل زندگی‌ میکنید؟ من همش نگرانی آینده رو‌ دارم که به کسی در آینده از نظر مالی محتاج نشم

راستی عزیزم شما از نطر کاری و مالی چس کار میکنی؟ من خودم چون خانه دار بودم الان کار ندارم و مهریه یک ...

من شغلم عكاسى صنعتى هست متاسفانه اول طلاقم مصادف شد با كرونا و كارم ب شدت خوابيد و درامدم فقط سرد سپرده بانكيم بود

و نفقه اى ك برا پسرم ميگرفتم(٣تومن سرجمع)

خونه هم داشتم ماشين با پول مهريم خريدم

الان چن ماهه با ي شركت تبليغاتى قرار داد بستم خداروشكر اوضاع مالى بهتر شده

حتما ب فكر درامد باش ك اين جور مواقع اگ پول نباشه روحيه ات بدتر ميشه(البته من اينجوريم؛وقتى شرايط ماليم بهم ميريزه از لحاظ روحى هم ب شدت افسرده ميشم)

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
من شغلم عكاسى صنعتى هست متاسفانه اول طلاقم مصادف شد با كرونا و كارم ب شدت خوابيد و درامدم فقط سرد سپ ...

واقعا همین طوره منم خیلی از نظر نگرانی های مالی تحت فشارم استقلال مالی و درامدم که خوب باشه نگرانیمم کمتر میشه. راستی عزیزم شما قبل طلاقم کارمند بودید؟

من شغلم عكاسى صنعتى هست متاسفانه اول طلاقم مصادف شد با كرونا و كارم ب شدت خوابيد و درامدم فقط سرد سپ ...

باز خوبه شما سپرده بانکی و خونه داشتین من که بعد ۷ سال زندگی با دست خالی اومدم بیرون مهریرم سر یه مقدار خوب توافق نمیکنه و با وجود دارایی زیاد اینجا اصلا مهریه زنو متاسفانه به راحتی نمیدن من الان از مهریم فقط تونستم با بدبختی یه ۳۵ میلیون بگیرم بیشتر اون ۳۵ تومنم مجبور شدم فرش و تلویزیون بخرم که اون خریده بود و به من نداد یک چهارم حقوقشم توقیف کنم همین با وجودیکه یک خونه ۶ دانگ یه دونگ از منزل پدرش و همین طور باشگاه بدنسازی داره ماشینم یه پراید توقیف شده چون توقیف فیزیکی نشده و قایمش کرده عملا دستم بهش نمیرسه. 

خواهرم پسرش ۷سالشه طلاق گرفته پسرشم پیش شوهرشه خیلی دلم برای بچش میسوزه😪

منم خیلی دلم برای دخترم میسوزه دختر من که از دو سالگی داره بچه طلاق میشه خدا شوهر هرزمو لعنت کنه که زندگی مارو خراب کرد

سلام چه حس و حالی دارید؟ بچه ها پیشتون هستن؟

الان خیلی بهترم چون خیانت کرد تنهاانتقام همین بود که جدابشم

بچه ها رو به جای مهریه گرفتم

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
خیلی جدایی برای ما که بچه داریم سخته سختی های جدایی یه طرف مسئولیت و نگرانی از آینده بچه هام طرف دیگ ...

آره بخدا

ولی چیکارکنیم تقدیرماهم اینطوریه

من همیشه نفرینش میکنم که زندگیم رو اینطوری کرد

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
الان خیلی بهترم چون خیانت کرد تنهاانتقام همین بود که جدابشم بچه ها رو به جای مهریه گرفتم

انشالله که روز به روز زندگی براتون شیرین تر بشه. الان مستقل خونه گرفتید؟