2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما مهریه گرفتی یا توافقی جدا شدی؟ من جدا زندگی میکنم میخوام مهریه بگیرم تا ادب شه چند سال بعد ...

سلام عزیزم. منم ۸ ماهه دیگه تو خونه شوهرم زندگی نمیکنم . نمیتونن به زور ما رو ببرن تو خونشون؟ یا دیگه ما میشیم زن ناشزه؟

مهریم ۲۱۴ تا سکه هست ماشینشو توقیف کردم ۳۵ میلیون تو حسابش داشته گرفتم نامه برای کسر یک چهارم از حقو ...

منم همش برا خونش و اون سهمش از خونه پدرش قول نامه میاره میگه من اینو قبلا فروختم به برادرم ....

سلام عزیزم. منم ۸ ماهه دیگه تو خونه شوهرم زندگی نمیکنم . نمیتونن به زور ما رو ببرن تو خونشون؟ یا دیگ ...

سلام عزیزم به زور نمیتونن ما رو ببرن فقط ناشزه میشیم و نفقه بهمون تعلق نمیگیره که شوهر من الانم نمیده و اینکه به مرد اجازه ازدواج مجدد میدن

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه
منم همش برا خونش و اون سهمش از خونه پدرش قول نامه میاره میگه من اینو قبلا فروختم به برادرم ....

شوهر منم قولنامه آورده میگه خونرو قول نامه ای به خواهرم فروخته بودم الان داره دادگاهاش برگزار میشه خدا کنه قولنامشونو قبول نکنن 

سلام عزیزم به زور نمیتونن ما رو ببرن فقط ناشزه میشیم و نفقه بهمون تعلق نمیگیره که شوهر من الانم نمید ...

شوهر منم نفقه نمیده. خونه هم دادگاه میفهمه ک الکی برای فرار از دین میگن فروخته بودیم . چ قدر ظالمن ک میخان مهریه ما ندن 

شوهر منم نفقه نمیده. خونه هم دادگاه میفهمه ک الکی برای فرار از دین میگن فروخته بودیم . چ قدر ظالمن ک ...

دقیقا اگه مردی ظالم نباشه که اصلا با زنش کاری نمیکنه که طلاق بخواد ظالمو نامردن دیگه

مهریم ۲۱۴ تا سکه هست ماشینشو توقیف کردم ۳۵ میلیون تو حسابش داشته گرفتم نامه برای کسر یک چهارم از حقو ...

افرين 

ببين عزيزم اصن از حرف بقيه نترس

من خودم از اول جورى رفتار كردم ك بدونن طلاق برام ضعف نيس و ي برگ برندس

خيليا هستن ك جرات تموم كردن ي زندگى سخت رو ندارن ولى من داشتم

منم شنيدم ك ميگفتن اره دختره از بس سرد و يخ بود شوهرش حق داشت

همه فك كردن چون حالا جدا شديم يعنى سر تا سر زندگيمون بد بوده

ولى نميدونن كه من با همه سختى هاى اون زندگى بازم لذت ميبردم از زندگى كنار عشقم 

اونم منو دوس داشت مطمعنم ك داشت

ولى خب چون روابط متعددى داشته نميتونست پايبند باشه 

و اين ضعف من نيست بد شانسى منه ك اين گرگ ب تورم خورده

اين ضعف اون اقاست كه انسان نبوده و ب ي نفر قانع نبوده

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
افرين  ببين عزيزم اصن از حرف بقيه نترس من خودم از اول جورى رفتار كردم ك بدونن طلاق برام ضعف ن ...

واقعا بد شانس بودنو موافقم ما واقعا بدشانس بودیم که این جور آدما اومدن تو زندگیمون.

افرين  ببين عزيزم اصن از حرف بقيه نترس من خودم از اول جورى رفتار كردم ك بدونن طلاق برام ضعف ن ...

آره دقیقا گاهی من میگم چقدر بدبختم مامانم میگه بدبخت اونیه که تو زندگی با شوهر بد و خیانت کاره و راه چاره و طلاق نداره پشتوانه نداره و مجبوره تو زندگی با اون آدم بمونه و زجر بکشه

آره دقیقا گاهی من میگم چقدر بدبختم مامانم میگه بدبخت اونیه که تو زندگی با شوهر بد و خیانت کاره و راه ...

بله دقيقا حرف مامانتون درسته

پس قوى و مقتدر برو جلو ك تو اين راه نبايد ضعف نشون داد

و مطمعن باش آينده روشن تر از اون منجلاب قبليمونه♥️

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃