یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم شما مهریه گرفتی یا توافقی جدا شدی؟ من جدا زندگی میکنم میخوام مهریه بگیرم تا ادب شه چند سال بعد خدا بخواد طلاقمم میگیرم. شما الان با بچت زندگی راحتی داری آرامش داری یا احساس تنهایی میکنی؟ من الان چهار ماهه جدا از شوهرم زندگی میکنم میخوام بعد طلاقم خدا بخواد تنها زندگی کنم و دخترمو بزرگ کنم اما میترسم کم بیارم
مهريم ١٤تا بود و چون طلاقمون توافقى بود ١٣تا گرفتم يكيش رو بخشيدم. بله احساس تنهايي هست خالى بودن ج ...
شما برای چی جدا شدین؟ من بعد ۷ سال فهمیدم شوهرم خیانت میکرده از همون سال دوم ازدواج اونم خیانت جنسی. علاوه بر شکست در زندگیم از خیانتشم خیلی ضربه بدی خوردم
منم خدا شاهده از وقتی این اتفاق برام افتاده همش همینو میگم با خودم که چرا این آدم با من این کارو کرد هفت سال پنهانی دروغ میگفت و خیانت میکرد اصلا اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده از طرفیم هنوز همه فامیلمون نفهمیدن چون کروناست و رفت و آمد کمه. از واکنش اونام وقتی بفهمن میترسم میترسم تحقیر بشم وقتی بفهمن که شوهرم خیانت کرده بگن این دوست داشتنی و با ارزش نبوده که شوهرش هیچ علاقه ای بهش نداشته و خیانت میکرده. خیلی ناراحتم در حالی که من هم فوق لیسانسم شوهرم لیسانس هم ده سال ازش کوچکتر بودم هم از نظر ظاهر خیلی بهش سر بودم. ولی خیلی با این کارش منو خورد کرد
حالا من سنتی ازدواج کردم مادرشوهرم اینا حتی شوهرم نامزدیم در حد رابطه جنسی راشته پنهان کردن قبل از ازدواجم فساد اخلاقی داشته از ما مخفی کردن بعد از ازدواجم باز با همون زنا میرفته یواشکی رابطه جنسی داشته. الانم پر رو پر رو میگه مهریتو ببخش تا طلاقت بدم منم گفتم جوری مهرو ازت میگیرم و زمین میزنمت که درس عبرتی بشی واسه مردای خیانت کار دیگه که این کارو با دخترای دیگه نکنن و با زندگیشون بازی نکنن شده طلاقم نگیرم ولی مهریرو ازت میگیرم تا هم خودت دق کنی هم مادر شیاد و دروغگو مثل خودت
مهریم ۲۱۴ تا سکه هست ماشینشو توقیف کردم ۳۵ میلیون تو حسابش داشته گرفتم نامه برای کسر یک چهارم از حقوقش گرفتم بردم یه خونه ۶ دانگ و یه دانگ از خونه پدریشو توقیف کردم اما برای خونه ها دارن با خانوادش با یه قول نامه دستی توطئه میکنن تا از توقیف دراد خدا کنه خونش بره برای مزایده تا خودشو خانوادش بشکنن همون طور که منو شکستن بچمو از دو سالگی بی خانواده کردن
ن عزیزم تو بهترینی شک نکن دوست داشتنی هستی. اون عوضی بی لیاقت بیمار جنسیه. کثیفن. دنبال ایراد ...
فدات شم عزیزم خیانت دیدن خیلی سخته خیلی اونم در حد رابطه جنسی هفت سال. با خودم میگم چقدر احمق بودی مثل کبک سرت زیر برف بودو اعتماد کرده بودی به یه آدم پست. کاش زودتر میفهمیدم اینبارم به خواست خدا فهمیدم به خودم بود که تا آخر عمرم نمیفهمیدم با کی زندگی میکنم