2777
2789
عنوان

وروجک ها

98 بازدید | 11 پست

سلام خانمایی که بچه کوچیک دارین چقدر اذیتون میکنن بیاین بگین😁

امشب خیلی عصبانی شدم از دست پسرم ما جایی هستیم که امکانات زیاد نداره برای همین رفته بودیم مرخصی اونجا دادم عینکمو جوش زد ، امشب از صورتم کشیدم انداخت اونور باز جوشش کنده شد و با چسب چسبوندم ولی کجه 😢😢

دلم میخواد این عینکو بزارم زمین فقط با چکش بزنم روش

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیچاره عینک      

بخدا اونقدر که رفته واسه تعمیر آخه بدبختیم اینه باید با همین سر کنم تا یروزی مرخصی بگیریم بریم درست بشه 

عید 98یکیو شکوند اینو گرفتم اینم که در امان نیست 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
وای وای حرف دلمو زدی.تا حالا ده بار دادم درستش کردن😐😐😐

از ترسم به شوهرمم چیزی نمیگم تازه دو هفته پیش بردم درستش کردم فکر می‌کنه من مواظب نیستم ولی پسرم یهو حمله می‌کنه فرصت فکر نمی‌ده 

همین الان با هم دعوا کردیم خوابش برد

تو اتاقش میخوابونمش خودم زیر تختش می‌خوابم عادت کنه کم کم برم😁 خودمو زدم به خواب بخوابه چند بار صدام زد الکی بیدار نشدم گوشی بالا سرم بود گرفت کوبوند رو سرم گفتم شکست سرم دعواش کردم عصبی شدم ولی جلو خودمو گرفتم گفتم چرا پرت کردی گفت آخه بیدار نشدی.یاد گرفته چند روزه خدایااااا😭عصبی میشه آب دهنشو پرت می‌کنه گفتم نکن چند بار کرد دعواش کردم خوابید😭اعصاب نمیزارن برا آدم به خدا قبلا آنقدر صبور بودم زبان زد خاص و عام بودم الان ....😭 خدایا شکرت ببخش منو اگه .... عذاب وجدان میگیرم همش دعواش میکنم

از ترسم به شوهرمم چیزی نمیگم تازه دو هفته پیش بردم درستش کردم فکر می‌کنه من مواظب نیستم ولی پسرم یهو ...

وای آره.منم پسرم دوسالشه صبحا زودتر از من پامیشه ساعت۷.میاد سر وقت عینکم خوردوخمیرش میکنه میاد بیدارم میکنه میگه ماما بیا عینک...😐😐😐😐😑😑😑

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
وای آره.منم پسرم دوسالشه صبحا زودتر از من پامیشه ساعت۷.میاد سر وقت عینکم خوردوخمیرش میکنه میاد بیدار ...

اعصاب منم همیشه سر عینک داغونه یه روز آرامش خاطر ندارم حالا میخوام تا تابستون پول جمع کنم یکی بخرم ولی دم دستش نمیزارم