2777
2789
عنوان

جدایی زوجین

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 29 پست
من جدا شدم، ضربه رو روزهای اول داشتم، چون عشقی نداشتم به زندگیم... کم کم به مرور زمان زندگیمو از نو ...

خیلی هم‌ عالی 

به روحیه جنگنده شما 

الان راضی اید پس بچه ندارید؟ 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی هم‌ عالی  به روحیه جنگنده شما  الان راضی اید پس بچه ندارید؟

یک لحظه هم پشیمون نشدم و نیستم، ازدواج سنتی و اجباری بود، 6 سال مجرد موندمو خودمو پیدا کردم و انتخاب بعدیمو خودم کردم، خدا کمکم کرد، خدارو شکر راضیم

یک لحظه هم پشیمون نشدم و نیستم، ازدواج سنتی و اجباری بود، 6 سال مجرد موندمو خودمو پیدا کردم و انتخاب ...

چقدر کار خوبی کردید که قوی بودیدهمین مهمه واقعا 

بنظرتون نداشتن بچه چقدر تو اینکه روحیه اون خانم کمتر خراب بشه موثر هست؟ 

خیلی زیاد، بچه دست و پاتو میبنده، واسه تصمیم گیریه هر کاری

درسته 

اینقدر بعضی ها بد شدن به هم نوع خودشون رحم نمیکنن

وقتی خانم جدا میشه اخه راسته که مثلا تو فامیل و اشنا زاحت نیست یا دید بد دارن ؟ 

درسته  اینقدر بعضی ها بد شدن به هم نوع خودشون رحم نمیکنن وقتی خانم جدا میشه اخه راسته که مثلا ...

بله، نگاه اطرافیان روت زوم میشه و سنگین، حتی خونوادت، از شهرم خارج شدم و رفتم یه جای دیگه، سر کار رفتم و سالم موندم، خدا تنهام نزاشت و فرصت دوباره بهم داد و همیشه شاکرم این لطفشو

بله، نگاه اطرافیان روت زوم میشه و سنگین، حتی خونوادت، از شهرم خارج شدم و رفتم یه جای دیگه، سر کار رف ...

چقدر خوب ینی تنهای تنهای حتی بدون فرزند رفتین یه شهر دیگه؟ 

چقدر سخت 

واقعا روحیه قوی میخواد تحسین میکنم 

چقدر خوب ینی تنهای تنهای حتی بدون فرزند رفتین یه شهر دیگه؟  چقدر سخت  واقعا روحیه قوی می ...

رفتم پیش خواهرم و کاری که پیدا کردم پرستاری بچه بود، به هیشکی نگفتم که مسخرم کنن، البته خیلی هم بودنم مهم نبود، خونوادم سردن، بعد یه مدت کار کردن و پس انداز واسه خودم رفتم کمی سهام گرفتم، سهامم رشد مرد و خدارو شکر خیر پولش تا امروز پس اندازه تو زندگیمه

زندگیم خیلی فراز و نشیب داره،زندگیم عینه یه رمانه، اما واقعی

اما دو چیز مهمه، از خدا غافل نشدم و  خودشناسی هم زیاد کردم، که راهه اشتباه رو دوباره نرم

رفتم پیش خواهرم و کاری که پیدا کردم پرستاری بچه بود، به هیشکی نگفتم که مسخرم کنن، البته خیلی هم بودن ...

افرین خیلی عالی واقعا تبریک به موفقیتتون 

راستی ببخشید همسر دومتون قبلا ازدواج‌ نکرده بود ؟ 

رفتم پیش خواهرم و کاری که پیدا کردم پرستاری بچه بود، به هیشکی نگفتم که مسخرم کنن، البته خیلی هم بودن ...

اینکه الان و ازدواج دومتون موفق بوده و‌ میگید رضایت مند هستید از الان ینی انتخاب و راه درست رفتید 

اون ربط داره به اینکه کدوم از ته دل عاشق یکی دیگه بوده یا دوستش داشته مرد و زنم نداره مهم اینه کدوم ...

بنظرتون مردی که بعد جدایی هم با وجوذ ایراداتی که تاشته ولی همسرشو دوست داشته مادرش با بد گویی میتونه فکرشو خراب کنه؟؟

افرین خیلی عالی واقعا تبریک به موفقیتتون  راستی ببخشید همسر دومتون قبلا ازدواج‌ نکرده بود ؟&nb ...

ایشون هم مثل من جدا شده بود و یه بچه داشت، که پیش مادرش بود، یک سال  با هم ارتباط گذاشتیم تا اگر روابط خوبه ادامه بدیم و شکر خدا همینطور شد و پسرش هم از اول ازدواج اومد پیشمون و خدا رو شکر با همراهی همسرم همه چیز خوبه

ایشون هم مثل من جدا شده بود و یه بچه داشت، که پیش مادرش بود، یک سال  با هم ارتباط گذاشتیم تا اگ ...

خب خداروشکر فقط خیلی صبر حوصله میخواد بچه کسی دیگه پیش ادم باشه البته همه بچهذها عزیزن

ولی اینم‌ از طبع بلند شماست قطعا چون هر کسی نمیتونه قبول کنه اینو