2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووه چه عجله ای داره صبر کن تا موعدت نشدی بیبی چک بزن

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭

من ۱۴روز بعد امپول زدم ی هاله ضعیف افتاد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من‌ دوساله‌ اقدامم‌ نمیشه‌ 🙁🙁خداکنه‌ این‌ماه‌ بشه

منم یه ساله اقدامم منم مثل شما چهار روز پیش دو تا اچ سی جی زدم

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭

ایشالله این ماه جفتمون باردار شیم

ن‌ فقط‌ این‌ ماه‌ اولین‌ باره‌ که‌ کلوموفین‌ خوردم‌ شبی‌ یه‌ دونه‌ تا‌ هفت‌ شب‌ با‌ یه‌ امپول‌ اچ‌ س ...

منم کلومیفن خوردم ولی شبی سه تا با دوتا امپول

منم یه ساله اقدامم منم مثل شما چهار روز پیش دو تا اچ سی جی زدم

کلوموفین‌ خوردی‌ یالتروزول‌ من‌ هرجا‌ خوندم‌ ب‌ همه‌ شبی‌ دوتا‌ یا‌ سه‌ تا‌ کلوموفین‌ نوشتن‌ برامن‌ دکتر‌ شبی‌ یه‌ دونه‌ نوشت🙁🙁

ن‌ فقط‌ این‌ ماه‌ اولین‌ باره‌ که‌ کلوموفین‌ خوردم‌ شبی‌ یه‌ دونه‌ تا‌ هفت‌ شب‌ با‌ یه‌ امپول‌ اچ‌ س ...

لترزول خیلی خوبه من تو نی نی سایت دیدم چقدر نتیجه گرفتن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)