deldaryai مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 180 عنوان آمپول اچ سی جی 184 بازدید | 60 پست ۴ روز پیش آمپول زدم ب نظرتون کی تست بزنم که کاذب نباشه🙁🙁کسی تجربهداره 1399/01/20 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 من خداروشکر بدون امپول باردار شدم ماه اول، خودسرانه😂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
deldaryai مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 180 من خداروشکر بدون امپول باردار شدم ماه اول، خوسرانه😂 من دوساله اقدامم نمیشه 🙁🙁خداکنه اینماه بشه
haniiiiziba عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 اوووه چه عجله ای داره صبر کن تا موعدت نشدی بیبی چک بزن لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 من دوساله اقدامم نمیشه 🙁🙁خداکنه اینماه بشه تا حالا لتروزول نخورده بودی؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 من ۱۴روز بعد امپول زدم ی هاله ضعیف افتاد 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
haniiiiziba عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 من دوساله اقدامم نمیشه 🙁🙁خداکنه اینماه بشه منم یه ساله اقدامم منم مثل شما چهار روز پیش دو تا اچ سی جی زدم لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
deldaryai مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 180 تا حالا لتروزول نخورده بودی؟ ن فقط این ماه اولین باره که کلوموفین خوردم شبی یه دونه تا هفت شب با یه امپول اچ سی جی🙁
haniiiiziba عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 ایشالله این ماه جفتمون باردار شیم لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
haniiiiziba عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 ن فقط این ماه اولین باره که کلوموفین خوردم شبی یه دونه تا هفت شب با یه امپول اچ س ... منم کلومیفن خوردم ولی شبی سه تا با دوتا امپول لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
deldaryai مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 180 منم یه ساله اقدامم منم مثل شما چهار روز پیش دو تا اچ سی جی زدم کلوموفین خوردی یالتروزول من هرجا خوندم ب همه شبی دوتا یا سه تا کلوموفین نوشتن برامن دکتر شبی یه دونه نوشت🙁🙁
masihjan عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 5183 ن فقط این ماه اولین باره که کلوموفین خوردم شبی یه دونه تا هفت شب با یه امپول اچ س ... لترزول خیلی خوبه من تو نی نی سایت دیدم چقدر نتیجه گرفتن اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
deldaryai مدیر استارتر عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 180 ایشالله این ماه جفتمون باردار شیم ایشالله واقعا دیگه خسته شدم