2777
2789
عنوان

کمک کمک 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 18 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه هفته پیش بتام از ۴۲۹ شد ۳۴۴ افتادم خونریزی چیزی هم دفع کردم الانم خونریزی دارم کمه ولی بتام ۱۰۱۰ ...

اون یکی که دفع شده سنو هم دیگه ندیدش این بتا هم تا ازمایش ندی ببینی چطوری شده بالا رفته که ان شالله بالا میره نمیتونی کاری کنی صبر داشته باشه بشین حدیث کسا بخون خدا مرادت بده 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
اخه الان خونریزی دارم و ی لخته خیلی بزرگ پوست مانند هم دفع کردم  خونریزیمم کمه

خونریزی هم حتما مال دفع اون یکیه نترس فقط آرامش خودتو حفظ کن من خودم بارداری خارج رحمی رو گزروندم وحشتناکه استرسش اما فقط استرس نداشته باش وخیلی ریلکس باش فکرتو مشغولش نکن که واقعا تاثیر منفی داره مطمن باش بارداری موفقی در پیش داری دلتو بسپار بخدا

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم