2777
2789
عنوان

جهان سومی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 49 پست

جهان سومی یعنی بی علم و پیگیری و مطالعه حررررررررف زدن 

من تو یه تاپیک دیگم گفتم

جهان اولیا درباره همین مسایل تحقیق میکنن 

منتهی اینجا مثل طوطی حرف تکرار میکنن که این چیزا چیه 

قبول داری؟ تو جهان سومی هستی

خوب دیگه باید یه سری ادم باشن این چرندیاتو باور کنن تا دعا نویسام پول دربیارن مام تو جهان سوم بمونیم 😐😐😐😐

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهان سومی یعنی بی علم و پیگیری و مطالعه حررررررررف زدن  من تو یه تاپیک دیگم گفتم جهان ا ...

اتفاقا جهان اولیا به شدت خرافی زده اند . اصلا قبول ندارم

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
جهان سومی یعنی بی علم و پیگیری و مطالعه حررررررررف زدن  من تو یه تاپیک دیگم گفتم جهان ا ...

من ازچیزایی ک دیدمم گفتم..مشکلم بااین اسمه..چرا چیزی ک وجود داره  میشه خرافه و کسی ک بهش اعتقاددارع میشه جهان سومی!؟

من ازچیزایی ک دیدمم گفتم..مشکلم بااین اسمه..چرا چیزی ک وجود داره  میشه خرافه و کسی ک بهش اعتقاد ...

چون وجود نداره و کسی که بهش اعتقاد داره انقد خرافاتیه که هر چیزی رو که علتش رو نمیفهمه ربط میده به ماورا

یه زمانی فکر میکردن علت رعد و برق جنگ خدایان تو آسمونه

اگه شما اون زمان زنده بودی میگفتی مگه شما نور و صدای رعد و برقو نمیبینین؟‌ خرافات نیست که، خدایان دارن میجنگن

درسته ..اما اونا جن رو دراختیار خودشون میگیرن .اینطورنیست؟ 

نمیدونم . ولی من به طور کلی به سوالت ایراد وارد کردم . روح یه چیزه جن یه چیز دیگه . خیلیا به جن و روح اعتقاددارن اما دعانویسا رو قبول ندارن 

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

من دعا و طلسمو منکر نمیشم اما همیشه برام سواله کینه و حسادت آدما چقددددر میتونه بزرگ باشه که طرف حوصلش بکشه بره جایی و طلسمو جادو برای دیگران  ببنده

الان میفهمم حسد و عناد چرا جزء گناهان کبیره ان

امان از شر خناس

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 
اتفاقا جهان اولیا به شدت خرافی زده اند . اصلا قبول ندارم

خرافات هم معنی مشخص خودش رو داره 

خیلی از کشورا جهان اولین 

ایا تمام مردمش با فرهنگن مثلا؟ معلومه که نه 

بین تمام این کشورها هم فقط انگلیسه که معروفه به خرافاتی بودن مردمانش 

اتفاقا خیلی از همین مسایل رو مورد بررسی قرار میدم

نمیدونم . ولی من به طور کلی به سوالت ایراد وارد کردم . روح یه چیزه جن یه چیز دیگه . خیلیا به جن و رو ...

درسته اشتباه از من بود که همه رو باهم نوشتم و واضح نبود موضوع.معذرت میخوام ازتون😊

من ازچیزایی ک دیدمم گفتم..مشکلم بااین اسمه..چرا چیزی ک وجود داره  میشه خرافه و کسی ک بهش اعتقاد ...

هرکسی تجربه های خودش رو داره تو زندگی 

معنی جهان سومی و اولی و ... تو ایران خیلی بد به خورد ملت داده شده متاسفانه