2777
2789
عنوان

جهان سومی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 49 پست

منم به چشم دیدم باور دارم. بهم گفت یه قابلمه آب کن توش حنا ریخت گزاشتم ته خونه هیچکس نبود.... خودم گزاشتم.. بعدش گفت پشت کنید. 

صدای شلپ آب اومد وقتی آورد 3 تا قفل به هم بود. 

واسه یه خانواده بود 3 تا دختر داشت ازدواجشون جور نمیشد. بعد این قضیه ازدواج کردن

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم باور کنم کسی به همچین چیزایی اعتقاد داشته باشه!😞

اخه چجوری میتونی ببینی و باور نکنییی...😥با چشای خودم دیدم..اطراف خودم اتفاق افتاده..گاهی خودمم شک میکنم اما چجوری میشه باورنکرد؟!

میری میشنی پیش طرف کل زندگیتو واست میگه ازاول تا همون لحظه..چجوری باورنکنم!.؟

خب عزیزم با افتخار داری باورهای خرافیتو جار میزنی، چی بگم خب؟‌    

باور خرافی/: الان وجود جن خرافس؟ ینی ندیدی کسایی رو که احضار میکنن ارواح رو؟..بیخیال بابا😰گزارش بزن برو خونتون😁

ما سوره قرااااااان داریییییییم برا جننننننننننن 🎈🙂چرا میگید وجود نداره؟متاسفم براتون

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خب عزیزم با افتخار داری باورهای خرافیتو جار میزنی، چی بگم خب؟‌    

خرافات چیههه قراننن ایه قراانن داریم😐🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

وقتی علنی میش ک شما بهش اعتقاد داذی و از طریق قانون جذب بهت جذب میش 

اگ واقعا همچین چیزی بود همه میرفتن دنبال این چیزا برا ذرمان کرونا

البته جن و روح واقعا هست 

ولی هیچ کس هیچکاری نمیتون بکن تا خدا نخاد همه چی دست خدا

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

مذهبی هستم شدیدا هم به دعا اعتقاد دارم اما نه به دعا نویس !!! دعا میکنم از روشی که خدا یاد داده طلب میکنم از خدا بواسطه امامان و پیامبران خودش همونطور که خودش امر کرده پس نیازی به دعا نویسی که همه کار میکنه و با اجنه درارتباطه ندارم ...

وجود دارن ولی دنبال اینجور چیزا رفتن واقعا احمقانه و به قول خودتون جهان سومیه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!