2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید دارم بدبخت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 77 پست
ای خداااااا ..خوب چقد

خیلی کسی رو میشناسم هفت هشت سال رفت و آمد تا دختر رو بهش دادن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن راهش همینه چون به هر چیزی بچسبی دورش میکنی از خودت و واسه اینکه دیگران دوستت داشته باشن باید ...

قانون جذب بلدی

میشه برای خوشبخت شدنم تو زندگی صلوات بفرستین

استارتر چند سالته ...

کجا رفتی 

شوهر پیدا کردی، نیستی😂😂😂😂😬

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

استارتر بشین هرشب 

تو یه برگه

هرچی مدنظرته درمورد همسرایندت بنویس

نوشته هاتو بزار لای قران

بهشون میرسی

عین نامه نوشتن ب خداس 

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

سلام دایی من مجرده 29 سالشه همه چی داره پاشین خونه جهزیه همش تکمیله یه دختر امروزیو شیک بیاد درخاست دوستی ......

الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله
آخه من دانشجو هستم و آلمان درس می خونم اصلا وقت اومدن بیرون تو جامعه رو ندارم

ایناز جان درخاستمو قبول کن کارت دارم 

الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله