ملکه94 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 326 عنوان رفلاکس معده 165 بازدید | 4 پست سلام دوستان چی کار کنم بعد از غذا یا هنگام گشنگی احساس سوزش معده نکنم؟ دهنمم بو نده؟ 1399/01/19 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پناه2212 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 6905 عرق بومادران یک لیوان بعد هر وعده غذاییوعده ی غذایی و تقسیم کن وعده های بیشتر و غذای کمتربعد از غذا دراز نکش و همین من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜
reyhanmaman عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 من چای بابونه مبخورم بهتر شدم نحوه دم کردنشم مثل چای سیاه هست برای خوشمزه تر شدنش میتونی با نبات بخوری السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
ملکه94 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 326 من چای بابونه مبخورم بهتر شدم نحوه دم کردنشم مثل چای سیاه هست برای خوشمزه تر شدنش میتونی با نبات بخو ... دیگه سوزش معده نداری؟ من که تا غذا میخورم سریع گشنه میشم دهنت بو نمیده؟ 😉
reyhanmaman عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 4856 دیگه سوزش معده نداری؟ من که تا غذا میخورم سریع گشنه میشم دهنت بو نمیده؟ 😉 اره بهتر شدم ،از وقتی قرنطینه شد خیلی پر خوری کردم اینطور شدم ،سعی میکنم حتی اگر گشنمم بشه روهم نخورم چون دوباره اینطور میشم ،طبع بدنتو چک کن ،طبع غذاهایی که میخوری تونت چک کن سردارو معتدل کن وبیشتر گرم بخور واینکه بوی بد دهنم بخاطر اون اسید معدست که میاد تا گلو :((( السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲