2777
2789
عنوان

یعنی من چم شده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 82 پست
دیگه خسته شدم از بس بیبی چک منفی زدم، می ترسم بزنم و دوباره منفی بشه افسردگی بگیرم...    

انشالله به زودي دامنت سبز ميشه عزيزم 

خيلي درگيرش نباش حالا كه همسرت عمل كرده هر وقت وقتش باشه خدا بهتون ميده 

عزیزم منم دوماهه پری نشدم بی بی چک منفی بود مدروکسی پروژسترون خوردم درد هم دارم ولی پری نمیشم نمیدون ...

عه... یه دکتر برو، خدای نکرده کیست نباشه. من الان به خودم مشکوک شدم. هیچ سابقه ای هم ندارما....اما احتماله دیگه

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه که علامت ندارن حالا چرا بی بی چک نمیزنی؟

بی بی چک دیشب رفتم خریدم، ولی هرچی با خودم کلنجار رفتم نتونستم تست کنم. چون وقتایی که منفی بوده خیلی حالم خراب شده. میخوام دو سه روز دیگه صبر کنم

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
میترسم از نا امیدی بعدش...    

من که دوساله ناامیدانه میزارم باز ماهه دیگه امیدوار بی بی میخرم🤣

بیخیال بزن شاید خدا خواست باردار بودی😊

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
بچها شما ترشحات آبکیِ زیاد داشتین؟؟ علتش چیه؟؟

تو اقدامی؟ ترشحاتت بی رنگه؟ 

برداری منم وقتی باردار بودم همش فکر میکردم الان پریود میشم

خدا از دهنت بشنوه...  

من که دوساله ناامیدانه میزارم باز ماهه دیگه امیدوار بی بی میخرم🤣 بیخیال بزن شاید خدا خواست باردار ...

سر کارمون گذاشتن این فنقلیا... بابا زودتر بیاید دیگه  

سر کارمون گذاشتن این فنقلیا... بابا زودتر بیاید دیگه    

نازشو زیااااده😍

انشاالله خدا دامنتو سبز کنه گلم

خدا جفتشو بهت بده هم پسر هم دختر😍🤗

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
نازشو زیااااده😍 انشاالله خدا دامنتو سبز کنه گلم خدا جفتشو بهت بده هم پسر هم دختر😍🤗

همچنین خانوم.  

اگه مشکل شوهرم حل بشه و این درد و تاخیر من بخاطر کیست نباشه انشاالله میشه  

انشالله تاپیک بزنی آزمایش مثبت شد 

یکی از آرزوهامه...  

خدا انشالله به همه اونایی که حسرت بچه رو دارن بچه ی سالم و صالح عنایت کنه، به منم همینطور

عه... یه دکتر برو، خدای نکرده کیست نباشه. من الان به خودم مشکوک شدم. هیچ سابقه ای هم ندارما....اما ا ...

اخه چجوری برم دکتر اینجام کرونا داره زیاد میشه میترسم برم بیرون