2777
2789
عنوان

کهیر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 42 پست
منم دوسال اینطورم ولی الان خییییلی کم شده  مال من کهیر سرده هروقت احساس سرما کنم و لزر کنم که ...

.چیکار کردین کم شد منم تو سرما کهیر میزنم خیلی زیاد پانزده ساله

.چیکار کردین کم شد منم تو سرما کهیر میزنم خیلی زیاد پانزده ساله

کاری نکردم خودش کمتر شده

وقتی ظاهر میشه سیتریزن میخورم در عرض نیم ساعت از بین میره

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نکردم خودش کمتر شده وقتی ظاهر میشه سیتریزن میخورم در عرض نیم ساعت از بین میره

خداروشکر .من ولی میخوام که درمان کامل بشم .نمیدونم طب سنتی میتونه کاری کنه یا نه .چون ۱۵ساله 

کاری نکردم خودش کمتر شده وقتی ظاهر میشه سیتریزن میخورم در عرض نیم ساعت از بین میره

سلام من خیلی اتفاقی چند روز پیش سنجد چند تا خوردم با وجود هوای خیلی سرد کهیر نزدم حالا نمیدونم به این مربوطه یا نه .با وجود طبیعت سرد سنجد .اما خاصیت ضد التهابی بداره 

سلام من خیلی اتفاقی چند روز پیش سنجد چند تا خوردم با وجود هوای خیلی سرد کهیر نزدم حالا نمیدونم به ای ...

عزیزم من نمیدونم اینو من کهیر سرد دارم تو هوای سرد اگه از سرما بلرزم احساس سرما کنم کهیر میزنم

عزیزم من نمیدونم اینو من کهیر سرد دارم تو هوای سرد اگه از سرما بلرزم احساس سرما کنم کهیر میزنم

منم همینطورم .شما هم امتحان کن و چند روز ببین بدون دارو چطور هستی  .. ...بع

بعد لطفا اکه نتیجه ای داشت بیا بگو .ببینم برای شما تاثیر داشته .

درخواست دوستی دادم .من تازه اومدم و زیاد بلد نیستم چطور پیام بدم .خصوصی .میشه لطفا بگید بهم 

منم همینطورم .شما هم امتحان کن و چند روز ببین بدون دارو چطور هستی  .. ...بع

من چندسال هرروز پودر سنجد و شیر میخورم فک نکنم تاثیر داشته باشه

بخاطر کلیسیمش ما ارثی زانو درد داریم اینو میخورم که حداقل من دیرتر مبتلا بشم

عزیزم .ایشالا که مشکلی نداشته باشی .آب کله پاچه بخور .چربیش رو ولی جدا کن .اون خیلی خوبه