2777
2789
عنوان

کهیر شدید

930 بازدید | 42 پست

سلام آیا کسی بوده به کهیر مزمن مبتلا بوده و خوب شده باشه؟ ۷ساله که کهیر میزنم پرهیز غذاییم دارم تا حدودی انواع متخصص ها رفتم تا دارو میخورم خوبم تا قطع میشه شدیدا شروع میشه بشدت زجر اوره طب سنتی ام رفتم یه مدت خیلی هزینه کردم اما جواب نگرفتم توروخدا بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوسال اینطورم ولی الان خییییلی کم شده 

مال من کهیر سرده

هروقت احساس سرما کنم و لزر کنم کهیرمیزنم که ی دونه سیتریزن ۱۰میخورن نیم ساعت خوب میشه

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

الهی انشاالله ک زودی خوب میشی♥️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اراک

دور هم هستی . من هفت ماه تموم کهیر زدم. کل بدنم میزد . تااینکه ی دکتر داخلی ک خیلی قبولش داشتم رفتم پیشش درمونم کرد. با غصه و ناامیدی گفتم دکتر خوب میشم؟گفت مگه چته ک خوب نشی. بعداز پنج ماه ازمایشو دارو  خوب شدم

.

ببین من انواع قرص حساسیت خوردم اما تا میخورم خوبم و بعدش دوباره شروع میشه واقعا کلافه شدم تهرانم اومدم دکتر. شما کدوم شهری. پیش چ دکتری رفتی. قرصای حساسیت داد؟