2777
2789
عنوان

سرگرمی و درامد

121 بازدید | 16 پست

خاننما من سلیقم استعدادم همه خوبه دلم میخاد توی خونه ی کاری انجام بدم ک هم درامد خیلی خوبی داشته باشه هم سرگرم بشم من رمان بلدم بنویسم ولی فکر نکنم زیاد درامد داشته باشه و راهشو بلد نیستم 😣 نمد دوزی نمیتوننم مشتری پیدا کنم خلاصه خیلی کارا بلدم  ولی اخه درامد ندران  ب نظرتون چیکار کنم  شما راهی بلدین ک از رمان یا قصه نوشتن خیلی درامد کسب کننم ؟ 

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

دارم یه رمان مینوسیم

یه پسر مذهبی عاشق یه دختر بی بند وبار میشه ولی بعدش یه شرایطی پیش میاد که دختره باحجاب میشه و بااون پسره ازدواج

میکنه

نی نی سایتی ها قول بدین اگه رمانم چاپ شد

بخرین و بخونینش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دارم یه رمان مینوسیم یه پسر مذهبی عاشق یه دختر بی بند وبار میشه ولی بعدش یه شرایطی پیش میاد که دختر ...

اگر چاپ بشه چقد درامد دارین ب ننطرتون ؟ خوب چاپش هم هزینه داره ؟ 

اگه بتونی یه پیج پر بازدید تو اینستا درست کنی درامدتم از تبلیغات درمیاری. پارت پارت هم داستاناتو بزا ...

عزیزم میشه قشنگ توصیح بدین برام چند تا رمانن لازمه ؟ و اینکه من اصلا از اینستا سر در نمیارم 

عزیزم میشه قشنگ توصیح بدین برام چند تا رمانن لازمه ؟ و اینکه من اصلا از اینستا سر در نمیارم 

با یه رمان کارتو شرو کن حتی لازم نیست که کامل نوشته باشیش. یه پیج اینستا بساز هر روز یه تعداد پارت مشخص میذاری. برای ابنکه پیجت هم پربازدید بشه اولا فعال باش دوما اول به همه اشناهات بگو فالوت کنن. سوم تبلیغات کن. داستانتم جذاب باشه. بعد ایشالا فالوورات بره بالا از انجام تبلیغات درامد کسب میکنی. فقط تا فالوورات بره بالا بستگی به اینکه داستانت چقدر جذاب باشه یا خودت چقد هنر جذب فالوور داشته باشی ممکنه طول بکشه

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
چطوری پول بگیره؟ یعنی هروقت میخاد پارت جدیدبزارع پول بگیره؟

نه نه. داستان برای همه رایگانه بعداگه پیجش بازدید خوبی داشته باشه  پیج بقیه رو تو پیج خودش تبلیغ میکنه و در ازاش پول میگیره

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊