2777
2789
عنوان

صاف شدن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 141147 بازدید | 263 پست

سلام من خودم سرم توی خونه درست میکنم هم طبیعی وهم کم هزینه.موها رو هم خیلی نرم وخوش حالت میکنه.آموزشش رو توی یوتیوب گذاشتم .لینکشو پایین میزارم..علاوه بر سرم مو رژ لب وانواع تونر وکرم روز وشب هم آموزش میدم

لینک سرم مو

https://youtu.be/ciaBoZroU2U

سلام سپیده جون . ببین بستگی داره که موهات با دکلره به چه پایه ای برسه ، میتونی بری موهاتو تست کنن اگ ...

سلام گندم جون . امیداوارم حالت خوب باشه

میشه شماره خانوم نجمه رو برام بفرستی 

ممنون میشم

ایشالله منم نتیجه بگیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای وای خانمها چرا انقد اطلاعات غلط به همدیگه میدین . گلت که کلا منسوخ شده و مو رو داغون میکنه . کرات ...

سلام وقتتون بخیر منم میخواستم اگ شماره نجمه خانومو دارید با ادرسشون برام میل کنید(یا هرکدوم یک ازشماها ک رفتید پیششون و ادرس و شماره رو دارید ) ممنون میشم 

zhinovahedi1377@gmail.com 

سلام همتا جان

این سرم که خودت درست میکنی لخت کننده هم هست؟ موهای من فره و خیلی وز داره. نرم هم هست ولی اگر درستش نکنم بسکه وز داره رو هواست. یه چیزی میخوام که موهامو خیلی لخت کنه.این سرم شما مو رو لخت هم میکنه؟

گندم جون ممکنه برای من شماره شون رو پیامک کنی  ۰۹۱۲۴۷۱۷۳۰۵ یا ایمیل Sarahamidi 8792@gmail .c ...

سلام گلم گندم جون براتون فرستاد شماره نجمه خانم رو که صافی ژاپنی انجام میدن اگه فرستادن میشه برای منم بفرستی شمارم 09127636329 اینه ممنون